AMeliyat oldum DR. Nihat Kaya (resimli)

Canım nasıl oldun şişlikler indi mi? Mutlu musun nasılsın?

Merhabalar, sonunda bir cesaret bende cuma günü ameliyat oldum. Çok korku dolu hikayeler okumuştum ama korktuğum gibi olmadı. Ameliyatım 4 saat sürdü morluk yok hafif şişlik var, 3. Gününde normal bir durumumuş kontrolden geldim bugün, Çarşambada alçılarım çıkacak. Doktorum sayfasında paylaşmış ameliyat öncesi sonrası fotoğrafı sizinle paylaşacağım bende alçılarım çıksın daha çok fotoğraf atacağım :) ağızdan nefes almanın zorlaması hariç hiç bir sıkıntı en ufak ağrı sızı hissetmedim.
Gercktn basarili gecmis olsn

Merhaba şu anki durumunuz nasıl? Ben de araştırıyorum da.. Nihat bey ilgimiz çekti fakat olumsuz yorumlardan da etkileniyorum.

Bende bu konuda aklıma takılan soruları sormak için üye oldum bugün.. ama nereden soru sorabileceğimi bulamadım.. yardımcı olur musunuz lütfen?

MagicD MagicD

Merhaba,
Nihat beyin soyadı nedir? Hangi şehirde acaba?

Burnunuzdan şu anda memnun musunuz???

Merhaba herkese.Çok araştırmacı olmasam da buradaki yorumlar cesaretlenmeme yardımcı olduğu için sizlerle paylaşmak istedim ve sırf bunun için üye oldum .ocak sonunda karar verip Nihat beyle görüştüm, ilk görüştüğüm dr ve başkasına hiç gitmedim. 16 şubatta ameliyat oldum. Burnumda kemer ve sağa doğru hafif eğiklik vardı. Dr bey öncelikle çok sakin ve naif bir insan. Benim gibi aceleci insanlar için fazla rahat da diyebilirizKonuşmaya başladığınızda ona güveneceğinizi anlıyorsunuz. Bence en önemlisi sizin istediğinizi net bir şekilde anlayıp onu hayata geçiriyor. Malum dr bey hafif kalkık sloganı ile hareket ediyor ama ben çok düz bir burun istedim. Sonuç tam istediğim burun. Sadece ameliyattan sonra 2 gün burundan nefes alamıyorsunuz (benim çocukluktan alerji hastalığım sebebi ile burundan nefes alamayınca sinirim bozulduğu için bana zor geldi, tabiki ağızdan nefes alabiliyorsunuz ) ama sonrasında unutuyorsunuz .şuan 42 gün oldu ameliyat olalı , dün 10 yıldır tanıdığım bi arkadaş ameliyat olduğumu farketmedi Söyledikten sonra çok doğal anlayamadım dedi. Ameliyat sonrası morluk hiç olmadı 2. Gün şişlik oldu ve sonrasında zamanla indi ki bu durumu dr bey zaten söylüyor hastahaneden çıkmadan önce. Ayrıca her sorunuza en kısa zamanda yanıt alabiliyorsunuz.kesinlikle tereddütsüz görüşün derim. Fiyat konusunda geçen seneye göre çok fark var diyenlere seneyi bekleyin 2 katı olur diyorum başka da bişey demiyorum . İki katı fiyatı olup hastası 1 hafta mor suratla gezen arkadaşım var. Genç bir dr. ama geleceği çok parlak.benden bu kadar kızlar. Siteye yabancıyım olur da ulaşmak isteyip ulaşamazsanız kusura bakmayın

Merhaba burun ameliyatı ile ilgili deneyimlerinizi paylaşmanızı rica etsem ?
Nihat Bey ameliyat öncesi ve sonrası nasıl ?
İlgili bir doktor mu ?
Resimlerle aynı mı oluyor sonuç ?
Bilgilerinizi rica edebilir miyim ?

Merhaba burun ameliyatı ile ilgili deneyimlerinizi paylaşmanızı rica etsem ?
Nihat Bey ameliyat öncesi ve sonrası nasıl ?
İlgili bir doktor mu ?
Resimlerle aynı mı oluyor sonuç ?
Bilgilerinizi rica edebilir miyim ?
Merhaba ameliyat oldunuzmu acaba nihat beye

Back
X