Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İndi çok şükür bomba gibiyim :) bandaj açıldıktan sonra 4. Gün %80 inmişti zAten :) iyiyim şuanCanım nasıl oldun şişlikler indi mi? Mutlu musun nasılsın?
Gercktn basarili gecmis olsnMerhabalar, sonunda bir cesaret bende cuma günü ameliyat oldum. Çok korku dolu hikayeler okumuştum ama korktuğum gibi olmadı. Ameliyatım 4 saat sürdü morluk yok hafif şişlik var, 3. Gününde normal bir durumumuş kontrolden geldim bugün, Çarşambada alçılarım çıkacak. Doktorum sayfasında paylaşmış ameliyat öncesi sonrası fotoğrafı sizinle paylaşacağım bende alçılarım çıksın daha çok fotoğraf atacağım :) ağızdan nefes almanın zorlaması hariç hiç bir sıkıntı en ufak ağrı sızı hissetmedim.
Teşekkür ederim :)Gercktn basarili gecmis olsn
Hadi bakalım senin heyecanını yaşayalım :)))Sonunda ameliyat tarihi aldımmm![]()
Bende su anki durumunuzu merak ediyorumHadi bakalım senin heyecanını yaşayalım :)))
MagicD
Merhaba,
Nihat beyin soyadı nedir? Hangi şehirde acaba?
Burnunuzdan şu anda memnun musunuz???
Merhaba ben de Nihat bey e ameliyat olmak istiyorum burnunuzun son halini görmek isterim. Memnun musunuz?Teşekkür ederim:)) 4.500 TL
Evet evet çok memnunummMerhaba ben de Nihat bey e ameliyat olmak istiyorum burnunuzun son halini görmek isterim. Memnun musunuz?
Merhaba ameliyat oldunuzmu acaba nihat beyeMerhaba burun ameliyatı ile ilgili deneyimlerinizi paylaşmanızı rica etsem ?
Nihat Bey ameliyat öncesi ve sonrası nasıl ?
İlgili bir doktor mu ?
Resimlerle aynı mı oluyor sonuç ?
Bilgilerinizi rica edebilir miyim ?