ameliyat oldum yardım!

sireniaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
24
0
1
32
Dün ameliyat oldum burnumdan hala kan geliyor doktor normal dedi ama korkuyorum siz neler yaşadınız? Buz tutmama rağmen gözlerim giderek şişip morarıyor iyi olacağına :(

Bu sekilde olması normal ama kanın yoğunluğu ve rengi önemli kıpkırmızı ve yoğun akiyorsa doktorunuza başvurun yoksa korkulacak bir şey yok ilk üç gün şişlik ve morluk artıyor bu gunker de bol bol buz koymaya çalışın kolaylik la bi iki haftada sislikler iner endişelenmeyin Moral vokk onemlii

Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama ağrı morluk ve kan izin vermiyor. Okyanus suyunu sıkmak istiyorum sızlayacak çok

Hiç korkmayın bunların hepsi geçecek. Ben ikinci gün eve çıktığımda burnuma okyanus suyu sıktım. Birazcık burnumun içine ucu değdiği için kanamaya başladı. Buz uygulayınca geçer kanama. Uzun süre geçmiyorsa doktora başvur zaten. Şişliklerin ve morlukların artması ise çok çok normal. 2.-3. gün artar ondan sonra azalmaya başlayacak.

Teşekkür ederim üsten içine sokmadan sıkmaya çalıştım artık yapabildiğim kadar umarım 1 haftaya düzelir ya dikişler alınırken çok acıyor mu

ilk iki gün kan akar sonra o hafif kırmızı bir akıntıya döner çok normal.morluklarda git gide artacaktır sonra yavas yavas gecer.Benim ilk iki gün morluk yokken ucuncu gunde morarmaya basladı.ilk zamanlar deniz suyunu sıkmaya korkuyordum bende ama korkulacak bişey yok :)

Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor dudağıma kadar tüm suratım davul gibi oldu off :(

Back
X