Ameliyat oldum.

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Merhabalar daha oncede konu acip ameliyat korkumdan bahsetmistim. Dun oldum ameliyat agri hic olmadi hatta morarma bile yoktu. Doktor burnumun cok etli oldugunu soyledi daraltmak ve kucultmek icin elinden geleni yapmis. Cok asiri kikirdak cikarmis burnumdan. Bugun cok kotu oldum ama nefes alamiyorum ve surekli burnumdan ses geliyor. Birde burnumun icini temizlerken yanlarda et birikmis gbi duruyo icinde silikon tampon varmis acaba onlari etmi saniyorum. Cok takildim. Bi yardim lutfen :

geçmiş olsun
doktorunuz kimdi
benimde burnum etli ce geniş sonuçlarınızı merak ediyorum

Geçmiş olsun zorlu 2, 3 gün geçirdikten sonra herşey yoluna girmeye basliyacak

Yok hayır hiçbir şey görmedim ben 2. Haftamdayim ama sorunlu bir burnum vardı baya.

deeniz post: 51363156 .!.:
Benimde cok etliydi. Smdide icini temizlerken yanlarda et kalms gibi duruyor. Umarim silikonlardir ben et saniyorumdur

Valla zor bı sürec benimde sağ ile sol kanatlar farklı durmaya basladi 15.gunum bugün ilk başlarda bu kadar belli değildi

Bende yeni çıktım ameliyattan boğazım ağrıyordu öksürük vardı burnumdan çok bozagim ağrıyo şuan bide kanama oluyo sürekli sendede oldumu

Bende yeni çıktım ameliyattan boğazım ağrıyordu öksürük vardı burnumdan çok bozagim ağrıyo şuan bide kanama oluyo sürekli sendede oldumu
Aynen canim okusurk boğaz da kasinti oldu bide bacaklarim cok titredi benim. Benim kanama gozlerme kdr sizdi. Canim kikirdaklari gosterdimi doktor.

Aynen canim okusurk boğaz da kasinti oldu bide bacaklarim cok titredi benim. Benim kanama gozlerme kdr sizdi. Canim kikirdaklari gosterdimi doktor.
bana verdi kıkırdakları bi kutu içinde duruyo hala :D ağızdan nefes aldığınız için boğazda sıkıntılar olması normal kızlar 3-4 gün sabredin geçicek bunlar

bana verdi kıkırdakları bi kutu içinde duruyo hala :KK70: ağızdan nefes aldığınız için boğazda sıkıntılar olması normal kızlar 3-4 gün sabredin geçicek bunlar
Peki kikirdaklar cok muydu. Benim cok sonradan sikintu olmasindan korkuyorum

nasıl korktuğun gibi olmadı demi. hiç agrın sızın olmadı demi. şişliğin morlugun nasıl ??

Evet canım bi şilinganin içine bırakmış minicik iki parca var sadece görünce şaşırdım heralde hiç birşey yApmamis dedim bakalım tampon çıkınca belli olacak artık ilk çıktığımdan sonra 2 saat boyunca buz tuttuk yüzüme şuan da fazla sis yok ama kanamam var sızıntı şeklinde geliyo çok fena uykum var uyuyamıyorum o yüzden ameliyattan çıktıktan sonra uyandırdilar bütün vücudum titriyordu çok kötüydüm ağrımda vardı baya ama iğne yapıp serum takınca hafifledi birşey de yetmemiştim ya yarım saat bi saat sonra baya kan kustum çok korktum birşey olacak die ama normalmiş çok şükür

deniz suyu önermedimi doktorunuz. ben onla temizledikçe. içi aktı temizlendi nefesimde acıldı.. bende tampon yoktu içinde hiç. cok rahattım ondan. kanamamda hiç olmadı agrı sızıda hiç olmadı

deniz suyu önermedimi doktorunuz. ben onla temizledikçe. içi aktı temizlendi nefesimde acıldı.. bende tampon yoktu içinde hiç. cok rahattım ondan. kanamamda hiç olmadı agrı sızıda hiç olmadı

Valla seninki iyi olmuş baya şanslısın ozaman bende hem kanama var hemde çıktıktan sonra baya kan kustum kötüydüm halada kaniyo o yüzden uyuamıyorum da

nasıl korktuğun gibi olmadı demi. hiç agrın sızın olmadı demi. şişliğin morlugun nasıl ??
Canim agri yok ama morluk ve sislik cok fena. Suan eski burnum bundan 3 kat kucuktu. Heryerim gozkapaklarim sisti regl oldum bide. Canim benden kikirdak cok almis ya asiri kafama takildi sonradan sikinti olurmu diye

Valla seninki iyi olmuş baya şanslısın ozaman bende hem kanama var hemde çıktıktan sonra baya kan kustum kötüydüm halada kaniyo o yüzden uyuamıyorum da
ben cok memnun kaldım. hiç kanama agrıda olmadı. nerkozdan ayılırken kustum aMa boş suydu acaba tampon olmadıgı için mi ki. cok rahat gecti. cok şişti morardı ama başka sıkıntı olmadı

Back
X