Ameliyat oldum.

Öyle bir sorunun varsa erteleme benze canım olmaya olacaksın zaten biran önce ol kurtar bir haftada atlatiliyo zaten ama zor işte dişini sıkacaksın biraz benim bi sorunum yoktu sadece dış görünüşten rahatsız olduğum için yaptırdım mecbur değildim ya o yüzden biraz pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyo sabredip geçmesini beklicem artık :110::KK43:
Bnce burnunun bantlari ciktiginda burnunun yeni minnak halini gorunce bu söylediklerini unutup iyi ki olmusum diceksin .. bu sekilde dusun bence zor kisim gitti artık iyileşme surecindesin daha kotusu olmicak artik daha iyiye dogru gidiyorsun:KK37:

Bnce burnunun bantlari ciktiginda burnunun yeni minnak halini gorunce bu söylediklerini unutup iyi ki olmusum diceksin .. bu sekilde dusun bence zor kisim gitti artık iyileşme surecindesin daha kotusu olmicak artik daha iyiye dogru gidiyorsun:KK37:

Inşallah öyle olur canım benim şu süreci bir atlatayım hayırlısıyla ondan sonra olumlu konuşmaya başlarım inşallah rabbim pişmanik vermesin kimseye :olamaz:

Sislik durumun nasil canım peki.. ozelden foto paylassan

Çok kötüyüm canım ya gözümü zor açıyorum minnacık kaldıar heryeri sis ve morluk için de ben aynada kendime bile bakamazken daha bugün geldim hastaneden bisürü kişi geldi hemen geçmiş olsun bahanesiyle bana bakmaya yanlarına bile çıkamıyorum şimdi hayal kırıklığına uğrayacalar biraz

Çok kötüyüm canım ya gözümü zor açıyorum minnacık kaldıar heryeri sis ve morluk için de ben aynada kendime bile bakamazken daha bugün geldim hastaneden bisürü kişi geldi hemen geçmiş olsun bahanesiyle bana bakmaya yanlarına bile çıkamıyorum şimdi hayal kırıklığına uğrayacalar biraz
İste en korktugum sislik bnm de bazilarinda hic sislik olmuyomuz sennki kalin derili bir burun mu ..

Benm ikinci hafta ise baslamam gerekiyor bide en kafama takilan morluklar

Benim 9 gün oldu çok ağrılı bir dönem yaşamadım morluklar 1 hafta içinde yokoldu diyecek kadar azalıyo ilk süreç zor ama tampon çıktıktan sonra alçı alınma daha zor ben neye upradığımı şaşırdım inşallah herşey güzel olucak.

Deniz sakın pişman oldum deme çünkü ilk süreçtesin tamponlar çıkınca daha çok üzülürsün onun için pişmanlik yok sakın herşeyi allahın izniyle atlatıcaz.
İnşallah canim ya İnşallah.. suan kendimi o sekilde teselli ediyorum :) Bekle biraz guzel olacak daha cok yeni diye dusunmeye calisiyorum.

İste en korktugum sislik bnm de bazilarinda hic sislik olmuyomuz sennki kalin derili bir burun mu ..

Benm ikinci hafta ise baslamam gerekiyor bide en kafama takilan morluklar

Doktor çalışıyosan iki hafta rapor yazıyoruz dedi ben çalışmadığım için gerek yoktu ama seninde dinlenmen iyi olur bence daha rahat atlatmış olursun imkanın yoksada zaten tamponlar bir hafta sonra çıkıyormuş ya o çıkınca insan dahada rahatliyomus çalışman da sorun olmaz heralde

Benim 9 gün oldu çok ağrılı bir dönem yaşamadım morluklar 1 hafta içinde yokoldu diyecek kadar azalıyo ilk süreç zor ama tampon çıktıktan sonra alçı alınma daha zor ben neye upradığımı şaşırdım inşallah herşey güzel olucak.

Inşallah canım ya şu kadar ağrıdan sonra tek temennim o zaten Allahim hiç birimize pişmanlık vermesin

İnşallah canim ya İnşallah.. suan kendimi o sekilde teselli ediyorum :) Bekle biraz guzel olacak daha cok yeni diye dusunmeye calisiyorum.

Canım sende hapşırma öksürük filan oluyomu ya ben sürekli hapşırıp öksürüyorum ondan sonrada burnum kaniyo hemen ameliyat öncesi boğaz ağrımda vardı ya ondan sıkıntı oldu baya doktora sorsammi acaba dikişlere filan bisey olurmu yemekte yiyemiyorum zaten burnum kapalı tamamen suyu bile zorla azıcık azıcık içiyorum sende öylemisin

Inşallah canım bakalım ilerleyen günler bize neleri gösterip konuşturacak düzelir düzelmez hemen yazıcam zaten okadar acıya değdi yada değmedi diye
Okyanus suyu kullanıyormusn bence nefes olayını fazla takma vicudunu fazla dinlme ve iyiyim de çünkü tampon çıkınca rahat ediceksin en azından nefes alma konusunda hapşırık normal alerji hapı verdi doktor bana en az indirdi o olayı birde ağzın açık hapşır hapşırık sürekli oluyorsa hemen okyanus suyunu kullan benim öyle geçiyordu.

Okyanus suyu kullanıyormusn bence nefes olayını fazla takma vicudunu fazla dinlme ve iyiyim de çünkü tampon çıkınca rahat ediceksin en azından nefes alma konusunda hapşırık normal alerji hapı verdi doktor bana en az indirdi o olayı birde ağzın açık hapşır hapşırık sürekli oluyorsa hemen okyanus suyunu kullan benim öyle geçiyordu.

Evet canım kullanıyorum hapta verdi hapşırma olmasın die ama oluyo yinede öksürükte var zaten arkasına hemen kanama oluyo 3.güne girdik ama hala kaniyo birde dikiş yerleri yaniyo ağrıdan rahatsız oluyorum normal mi sence yoksa benimkimi çok kötü geçiyo

bence doktorunuza sorun bi kızlar. benim hiç kanamam olmadı. deniz suyunu günde 4-5 kez sıktım içine. sadece seffaf renk temiz mukoza aktı. benimde et büyümesi vardı kırıklık vardı beraberinde estetik oldu. 6 saat sürdü ameliyatım ama tampon yoktu bende. hiç kanda görmedim cok rahattım evde agrı sızıda yoktu hiç. sadece gözü şişti morardı oda 3-4 günde gecti

Canım sende hapşırma öksürük filan oluyomu ya ben sürekli hapşırıp öksürüyorum ondan sonrada burnum kaniyo hemen ameliyat öncesi boğaz ağrımda vardı ya ondan sıkıntı oldu baya doktora sorsammi acaba dikişlere filan bisey olurmu yemekte yiyemiyorum zaten burnum kapalı tamamen suyu bile zorla azıcık azıcık içiyorum sende öylemisin
yanlışmı anladım deniz suyunu içiyorum demişsin ama ???

Back
X