ameliyat oldum!

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
296
Bingöl
kızlar dün ameliyat oldum.yüzümde hiç bişi yoktu bugün sol gözüm şişti morardı.tamponlarım alındı.burnum şipşip ucu filan kalkık çok :( kaç günde iner sizce ve moluklar ne zmn geçer :(

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
Tamponların ne çabul alınmış.Ben perşembe günü oldum,tamponlar pazar günü alındı.Bende halen mor ve şişim;ama merak etme geçiyomuş:)
Kalkıklarda iner,malum şişsin şuan:)
Pişman olmaman dileği ile tekrar GEÇMİŞ OLSUN Arkadaşım.

kızlar dün ameliyat oldum.yüzümde hiç bişi yoktu bugün sol gözüm şişti morardı.tamponlarım alındı.burnum şipşip ucu filan kalkık çok :( kaç günde iner sizce ve moluklar ne zmn geçer :(

canım çok geçmiş olsuna.s. geçicek hepsi merak etme daha alçın bile alınmadı sanırım:1rolleyes:

çoook geçmiş olsun benim bugün 18. günüm morluklarım 10. gün tamamen geçmişti ama ne yazık ki şişlikler geçmeyecek hemen.... Bu arada yarına daha fazla morarabilir gözlerin (benim öyle olmuştu) sakın korkma 4. günden itibaren gerilemeye başlar, umarım her şey istediğin gibi olur

geçmiş olsun. biraz sabredeceksin 15 -20 güne çok rahatlarsın inş. hadi bakalım güzel fotolar bekleriz.

geçmiş olsun canım
şişlikler ve morluklar bünyeden bünyeye değişiyo benimkiler 1 haftada geçti bunda buzu düzenli tutmanın ve arnica krem kullanmamın faydası çok büyük ama

cnm dün amlyt olup bi gün sonra tamponların snl alınıyor anlamaıdm valla..en erken 1 haftada alınırrrr..morlular ve şişliklerde iki haftada gecer:)

zaten 2. ve 3. gunlerde morluk sislik iyice artar canim merak etme...
morluk, yesillik, sarilik 15-20 gune biter...
ama sisliklerin gecmesi zaman alir...
sislikler ilk ay buyuk oranda iner, sonrasinda ise zamanla geri kalanlar inecek canim
gecmis olsun a.s.

bend ee burnum domuz gibi oldu diye çok ağlladım bugün alçım çıktı burnumun ucu çok hoş duruyor doktor birz daha ineck burnunun ucu dedi keşke inmese diyorum şşuan kaydirigubbakcemile3 seni çok iyi anlıyorum o dönemler zor ama sonucu görünce rahatlıyorsun..benim 6.günde ne şiş kalmştı ne morluk çok şükür çabuk atlattımmm darısı başınaasositososito

bend ee burnum domuz gibi oldu diye çok ağlladım bugün alçım çıktı burnumun ucu çok hoş duruyor doktor birz daha ineck burnunun ucu dedi keşke inmese diyorum şşuan kaydirigubbakcemile3 seni çok iyi anlıyorum o dönemler zor ama sonucu görünce rahatlıyorsun..benim 6.günde ne şiş kalmştı ne morluk çok şükür çabuk atlattımmm darısı başınaasositososito

saol tatlım ya valla çok rahatlattın beni bende aynı domuzcuk gibiyim şuan:1:

Back
X