Ameliyat oldum

melroza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
29
3
32
mrb kizlar
Bir kac gun once ameliyat oldum
Burnum daha cok sis.. Yanliz bir sorum olacakti. Burnum sanki bana uzun gibi gozukuyor, sisler indikten sonra burnum seklini alicakmi? Yani kuculur mu kizlar merak ediyorum :KK43:

Geçmiş olsun canım sanirim muhammet beye revizyon oldun ilk günler böyle düşünmen cçok normal zamanla sisler indik ce burun toparlanacak ..revizyonda sisler çokuuzun sürede iniyor bnde nisan başı revizyon olucam inşallah süreçte n bahseder sen sevinrm kıkırdak konuldu mu

Evet gördüm bu hali bile havalı bence nazar. ..nazar maşallah kalkik hayrlisyla bnde atlatsam revizyon ya çok korkyrm

Çok geçmiş olsun .. Burun operasyinlarında en erken 6 ayda otuyor burun simdiden tedirgin olmak icin çok erken .. Umarım çok güzel bir burnun olur

Ameliyat süresi ne kadardı. . Alcin çıktımisenede revizyon olmadan önce çöküntü var miydi

Maşallah:nazar: ben bu halini bile çok beğendim şişlikler de zamanla geçecek bir kaç kişiye söylemiştim belki biliyorsundur ama ananas ve yeşil çay tüketimi bence şişliklerin inmesinde büyük başarı sağlıyor :)
Tsk ederim :))

resimleri gördüm..şimdiden harika bir burun olacak..kıkırdak neden eklendiki..güle güle kullan canım...

X