Ameliyat Oldum

nezahat92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
16
0
32
ya kızlar ameliyat oldum, burnum uzun ve kemerliydi. Kemerli olduğu için uzun göründüğünü sanıyordum ama 1 buçuk hafta oldu ameliyat olalı, geçtiğimiz perşembe alçıyı, silikonu falan çıkardılar da burnum olduğu gibi duruyor, bir tek kemeri almış doktor. Yani burun ucum eski uzunluğunda, onun haricinde küçülmüş. Burun ucum şu an şiş, o yüzden mi böyle diğer kısımlara göre büyük yoksa ameliyatım mı hatalı olmuş? İner mi bir süre sonra şişliği?tabi şişse. Burnum hiç şişmiş gibi de durmuyor, şişmemiş olma ihtimali var mı yoksa ben mi kendimi böyle avutuyorum? Depresyona girmek üzereyim yardım edin?

Nezahat çok geçmiş olsun benimde 14. Gün bugun ve hergün dahada değişip güzelleşiyor acele etme biraz sabır

Öncelikle çok geçmiş olsun

Bir buçuk hafta daha çok yeni burun isi sabir isiymis gerçekten.acaba kalin derili misiniz eeğer öyleyseilk aylar burun cçok çok farklı duruyor gerçekten.

Burnunuzun fotosunu paylaşabilirsiniz ona gore de yorum yapabiliriz aslinda

Henüz öncesi sonrası yapmadım nezahat şimdilik elimde ayna seyredip duruyorum ayarladıgımda yükleyeceğim sabır işi dediğin gibi dr una güveniyorsan rahat ol lütfen ince deriliyim bu arada

Ben de aynı dediğiniz gibiydi şiş oldugu için o şişi indikçe uzun görünmemeye basladı. Bende ameliyat oldum diye bir konu açmıştım orda resimleri var bakmak istersen. Artık uzun durmuyor bana göre ama ameliyattan hemen sonra özellikle alçı yeni çıktığında bana da uzun gibi gelmişti şiştir deyip üstünde durmadım şişlik ten cidden :)

Utandım karaladım biraz kusura bakmayın kızlar :KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 511
Bence de burnun bu fotoğrafta uzun görünmüyor. Gayet güzel.

Önden nasıl görünüyor acaba?

Pardon bir bucuk hafta demişsin bence dert etme o şişliktrndir zamanla iner ki böyle de güzel duruyor

Bence de burnun bu fotoğrafta uzun görünmüyor. Gayet güzel.

Önden nasıl görünüyor acaba?
Önden çok da kötü durmuyor aslında, ameliyattan çıkınca bu ben miyim diye şaşırmıştım ama zayıfım, 175 boyum var, 55 kiloyum. Yüzüm çok ince. Burundaki en ufak bir büyüklük çok göze çarpıyor canım :/

İçin rahat etsin diye eklemek istedim ilk resim 9. Gün ikinci 15. Gün ilk daha uzun duruyor benm burun ucumda ama ikinci resme dikkat edersen burun ucu daha küçük. Dert etme canm cidden zamanla küçülüyor daha yeni şişlikktendir

Eklentiler

• 2015-07-29-13-03-40_deco.jpg
    2015-07-29-13-03-40_deco.jpg
    189 KB · Görüntüleme: 391
  • 2015-08-04-19-01-58_deco.jpg
    2015-08-04-19-01-58_deco.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 391
İçin rahat etsin diye eklemek istedim ilk resim 9. Gün ikinci 15. Gün ilk daha uzun duruyor benm burun ucumda ama ikinci resme dikkat edersen burun ucu daha küçük. Dert etme canm cidden zamanla küçülüyor daha yeni şişlikktendir
Ya çok güzel burnun :)

Tesekkür ederim bence seninki de çok güzel ucu henüz şiştir daha cok yeni ve su an bile bence ucu uzun durmuyor burnunun

Önden çok da kötü durmuyor aslında, ameliyattan çıkınca bu ben miyim diye şaşırmıştım ama zayıfım, 175 boyum var, 55 kiloyum. Yüzüm çok ince. Burundaki en ufak bir büyüklük çok göze çarpıyor canım :/

Bence boşuna kendinizi üzüyorsunuz. Gayet güzel görünüyor. Fotoğrafın çekiliş açısı da farkettirir. Alttan çekmişsiniz biraz. O yüzden ucu olduğundan daha uzun görünmüş. (Ki bu haliyle bile uzun demem ben.) Bu fotoğraf yanıltıcı o yüzden. Şişlikler indikçe daha da güzelleşir inşallah. Geçmiş olsun.

Burnunuza çok güzel olmuş bence hic uzun mu filan diye kendinizi uzmeyin keyfini cikarin

Utandım karaladım biraz kusura bakmayın kızlar :KK43:
Güzel olmus ama sis bile ucu suan hala benimde 38. Gunum bugun hala burnumun ucu kenarlari falan sis eski burnumdan daha duzgun ama daha buyuk o sisliklerde zamanla iniyor yanii ilk basta mesela gozlerim birbirinden uzaklasmis gibi geliyordu ilk 1 ay falan simdi gelmiyor

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim :KK43:

X