ameliyat oldumm! tecrübelilere sorularım var!

sspicaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
24
0
36
35
İstanbul
merhabalar. salı sabahı kemik eğriliği sebebiyle ameliyat oldum, bi de yana doğru bi kemik çıkıntısı vardı onu törpüledi doktorum.

hastaneden çıkarken hemşireler serum verdiler bildiğiniz üzere. şimdiye kadar sadece 2 defa kullandım, 2-3 ml falan sıktım onlarda da. çünkü akıntı olunca daha çok rahatsız ediyor. siz ne kadar ve ne sıklıkta kullanmıştınız? sizce daha sık mı kullanmalıyım?

hafif kanamalar ve burun akıntısı oldukça da burun deliklerinin çevresini pamuklu çubukla çok içeri sokmadan temizliyorum. zaten tampon var, içeri sokamam istesem de. dikişlere falan değiyorum ufaktan ama zararı olmaz di mi?

son olarak da şu an burnumun üstü pütür pütür çok kötü. deri gergin olduğu için böyle herhalde de, ben ne zaman peeling yapabileceğim? :)) teşekkürler şimdiden.

canım sorularına şöyle cevap vereyim

bana serum falan vermediler kendim parayla okyanus suyu aldım onu kullanıyorum bide rinse kit aldım şimdi onu kullanıyorum

burnunun içine gelince kulak temizleme çubuklarıyla temizlemene devam et dikişlere deysende birşey olmaz yeterki dikkat et aşırı derecede batırma.
bende kulak çubuklarından kullanıyorum bazen oksijenli suya batırıp öyle bazende sade şekilde temziliyorum..

hatta ben kulak çubuklarını burnumun derinlerine kadar sokuyorum :) hiç açımam yani

peeling için henüz erken daha tamponların bile çıkmamış az sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…