Ameliyat olmak için çok mu geç kaldım?

kocası onu eskisi kadar beğeniyor mu acaba
dayım kendini paspas ediyor , dümdüz makarna yaptı iki tabak yedi. her kaşıkta bu yaşıma kadar yediğim en güzel makarnaydı bu makarnayı kimse senin gibi yapamıyor diye diye yedi en kötü sözü gülbahçemdir. (maşallah maşallah) yengem gerçekten barbie bebek gibi kadındır hani çuval giyse yakışan eli değince her şeyi güzelleştiren kadınlardan ,güzelliğinin farkında ve bakımlı olmayı seviyor.

Konu sahibi 4 yıldır beki daha az daha fazla kararsızlığınız var belli aynı başlıklar sayfanızda hep, karar vermek için bence geç kaldınız artık olmanız lazımdı çünkü mutlu değilsiniz , karar veremeyince alişilsa iyi olur çünkü sürekli aklınıza acaba mi gelecek siz belli ki alişamayanlardansınız ..bence kendinize isteklerinizi sorun burnumda ne gibi değişiklik istiyorum inanın illa ki isteklerinizi karşılayacak bir doktor çıkacaktır

Tural Fatullayev'e yaptırdım revizyon ameliyatımı.
İnanmıyorum.. Sizi gökte ararken yerde buldum. Benim de revizyon olmayı düşündüğüm tek doktor Tural Fatullayev. Sonuçtan memnun kaldınız mı? Ameliyat öncesinde ne gibi sıkıntılarınız vardı, ameliyattan sonra nasıl bir hal aldı?

Sonuçtan memnun kaldım ama daha detaylı bilgi edinmek için açtığım 2 konu başlığını okuyabilirsiniz. Tural hocaya ameliyat olduktan sonra, revizyon için tecrübemi merak edenlere 2 konu başlığında detaylıca yazdım süreci. Oradakileri okuyup yine de aklınıza bir şey takılırsa yazın tabii. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Profilinizden açtığınız konulara ulaşılmıyor

Eee ben de 24,25 yaş civarında yaptırdım sonrasında keşke 18,19 yaşımda yaptırsaydım dedim her türlü geç kaldım düşüncesi oluyor ki. Yirmili yaşlarda olsaydınız da keşke 18 olduğumda yaptırsaydım diyecektiniz bunun bir sonu yok ki. Geçen gün Victoria Secret defilesi vardı 35,40 hatta 45 yaşında modeller vardı hâlâ taş gibiler. Gayet bakım,estetik,spor yapıyorlar bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur diye boşuna dememişler siz istiyorsanız yaptırın. Ek olarak özellikle burun ucunuz düşükse güzel bir estetik operasyon sonrası daha da genç gözüküyorsunuz sınırlamayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…