Ameliyat olmam gerek ama haftaya işe başlıyorum

Bende sizin gibi düşünüyorum başlayıp yarıda bırakcağıma ameliyatı olup gelsem daha iyi gibi zaten güvenlik soruşturması beklerken kuruma ameliyat olcağımı söylemiştim onlarda onay vermişti ama malesef ameliyat ertelendi o aradada sonuç geldi şimdi tekrar konuşucam bakalım inş hayırlısı olur.

Kamuda başlıyorum.Doktor 15-20 gün rapor vereceğini söyledi ama nasıl tepki verirler bilmiyorum işte hemen olmak istemezdim bende ama maddi olarakta karşılayamayabilirim beklersem.
Nasıl tepki verirlerse versinler sağlık bu bisey demeye hakları yok , diyelim ki çok takiklar ve keyfi rapor aldığınızı düşünüyorlar, en fazla heyete yollarlar o da zaten ameliyat olduğunuz için sorun olmaz, ne diyecekler yok ameliyat olmamış mi

Oluyummu demeyin şu tarihte ameliyatım var deyin

Ben zaten net olup söylemek istiyorum baştan sonradan sorun çıkmasın diye çünkü 1-2 ay çalışmış olucam iyi kötü tek sorun bunu hemen başladığımda mı söylesem yoksa ameliyata yakın bir zamanda mı?zaten doktor sağlık sorunu olduğunu raporda bir sıkıntı çıkmayacağını söyledi orada sorun yok.

Hemen başladığınız gün söylemek tuhaf olabilir, bi hafta 10 gün falan sonra en erken bence ama oradakilerin tutumuna göre bakıp karar vermelisiniz zamanını diye düşünüyorum

Aday veya sözleşmeli değilseniz bir şey olmaz ancak diğer türlü amirinizle bir konuşursunuz ne diyecek bakalım, belki çok anlayışlı biridir. Ona göre karar versiniz

Devlet kurumunda hiçbir problem çıkacağını düşünmüyorum.Nefes problemi demişsiniz sanırım burun ameliyatı olacaksınız eğer burun ameliyatı ise 15 20 günede gerek yok 1 hafta sonra işinize dönebilirsiniz geçmiş olsun şimdiden.

Aday memurlukta işten çıkarılma mı? Güldürmeyin beni, memuriyette birini atmak çok ciddi iştir basit bir ameliyattan dolayı kimse kimseyi atmaz o riske girmez sorumluluk almaz. Ne problemlemli insanlar memurluğa devam eder bu şekilde.
Konu sahibi bende memurluk yaptım aday memurken doğum izni alanlar oldu, hasta olup ben dahil rapor aldık kimse birşey demedi. Hatta aday memura daha ılımlı bakılır. Siz de gidin amirinizle konuşun ama ameliyat olucam bana izin verin şeklinde değil, tıbbi olarak ameliyat olmam gerekiyor o da atandığım zamana denk geldi, benim haftaya rapor alıp ameliyat olmam gerekiyor diyin. Mağduriyetinizi iyice anlatın kimse size hayır demez

Fikrimin sizi güldürüp guldurmemesi gerektiğini değerlendireceğimi mi zannettiniz
Tamam sizsiniz gulebilirsiniz sıfır sıkıntı.
Konuya gelecek olursak sizinle tartismam gerektiğini sanmıyorum.

Ben olsam işe başladığım anda söylerdim. Burun ameliyatı olacaksınız estetik falan diye düşünürler diye endişeleniyorsunuz sanırım. İzin verme ya da vermeme gibi bir yetkileri yok, siz net bir şekilde anlatın, daha önce yapılacağını ama ertelendiğini vs vs.
Ben atandım ve sadece 8 gün çalıştım, apandisitim patladı ve ameliyat oldum, üstelik sözleşmeliydim başladığımda. Kimse hiçbir şey demedi elbette, bir ay kadar rapor kullandım sanırım.

Burun ameliyatı hatta ben estetik için olacaktım içinde ciddi problemler varmış sürekli başım ağrıyordu o da bundan kaynaklanıyormuş 5-6 saat sürecek 15 gün evde durman lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…