Ameliyat olmam gereksiz miydi (Resimli)

butterfly_29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
116
103
298
28
Arkadaşlar eski burnum bu, önceden nefes alabiliyordum yemek yiyebiliyordum şimdi hepsi gitti 6 gündür ağır depresyondayım ve burnum hala alçıda. Biraz güzelleşmesini ve zarifleşmesini istemiştim ama hayatımı o kadar çok bozdu ki ağzım yüzüm gözüm şişti göz şeklim değişti, dudaklarım botokslu gibi. Bende herkes gibi konka şişmesiyle beraber birazda güzelleşsin diye ileri gidilmesine izin verdim. Siz bu süreci nasıl atlattınız?

IMG-20190215-WA0003-1.webp

Merhaba 6 gunmu oldu ameliyat olalı kuzum cok ynı benım de 9gun oldu bende kuruyemış yerken ust dişler uyusuk ust dudak oyle erken yakınıyosun bak cok guzel olucaz :) eskı burnun harıkaymıs evet ama üzülme

Arkadaşlar eski burnum bu, önceden nefes alabiliyordum yemek yiyebiliyordum şimdi hepsi gitti 6 gündür ağır depresyondayım ve burnum hala alçıda. Biraz güzelleşmesini ve zarifleşmesini istemiştim ama hayatımı o kadar çok bozdu ki ağzım yüzüm gözüm şişti göz şeklim değişti, dudaklarım botokslu gibi. Bende herkes gibi konka şişmesiyle beraber birazda güzelleşsin diye ileri gidilmesine izin verdim. Siz bu süreci nasıl atlattınız?

https://ibb.co/P9XhHyB
Eski burnunuz iyiymiş aslında. Neden ameliyat oldunuz? Sağlık sorunları mı?

Back
X