Ameliyat olsan bi dert olmasan bi dert:)

Morcivert34

Dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
720
1.519
113
Eveet rinoplastiyle ilgili gün geçmiyor ki kafama birşey takmayayımm. Ameliyatımı oldum 8.günümdeyim. Tamponum,alçim çıkarıldı. Bantlar var burnumda. Sorunum şuu; burnumu bi yere carpcam diye ödüm kopuyo,tuhaf tuhaf yürüyorum evin içinde,biri çarpacak diye evde kimseyi yanıma yaklaştirmiyorum.
Konuşurken burnum bozulcak yerinden oynayacak diye tribe giriyorum kasıyorum kendimi, ağzımı azcik aralayip öyle konuşuyorum. Bazen nefes bile almıyorum,tutuyorum nefesimi resmen. Zaten ağzımın şekli şemali değişti ameliyattan sonra, bi de kasıyorum kendimi çenem ağrıdı yaa.
Var mı benim gibi psikopata baglayan? Ya da bu kadar kasmali miyim gerçekten?

O kadar takma canım ben de korkuyorum ama bu kadar aşırı değil konuş zaten aksi olsa doktorun söylerdi bana yeme konusunda bile yasak koymadı doktor sadece eğilme falan dikkat ediyorsun ister istemez ben de baska seyleri takıyorum tabi o ayrı :)

Ya oldum bitti hadi normal yaşama döndüm denilecek bir ameliyat degilmiş ki bu. İnsanı tribe sokuyo resmen.
Öğretmenim ben,okul başlayınca napıcam onu düşünüyorum kara kara

Düşünme düşünme evet zorlu bir ameliyat cidden süreci zor manevi olarak ama herkes bunu yaşıyor bir de okul acılasaya kadar toparlar sadece sen bilirsin ameliyatı merak etme biz çok ince düşünüyoruz belki de

Ya oldum bitti hadi normal yaşama döndüm denilecek bir ameliyat degilmiş ki bu. İnsanı tribe sokuyo resmen.
Öğretmenim ben,okul başlayınca napıcam onu düşünüyorum kara kara
Kesinlikle oyle. Bende olali 3 bucuk ay olcak nerdeyse. Hala disarda dolasirken bile ürküyorum biri gelip carpcak diye. Cocuklarimi bile yakin zamana kadar öpemiyordum burnumun ucu degiyor aciyordu operken. Ayni sekilde ögretmenim hemde okuloncesi. Ödüm kopuyor. Ilk gunler tekmeler yumruklar havada ucusur(

Ayy ben de okul öncesi ögretmeniyim. Napicaz ilk günlerde yandık( Ben tüm seneyi de düşünüyorum okulda bi kazaya kurban gitmeyelim inşallah

Ayy ben de okul öncesi ögretmeniyim. Napicaz ilk günlerde yandık( Ben tüm seneyi de düşünüyorum okulda bi kazaya kurban gitmeyelim inşallah
Evet sizin cok yeni . Cok dikkatli olmaniz lazim. Bu kadar stresli bir surec oldugunu bilseydim olmazdim kesinlikle. Yeni burnumdan da memnun degilim zaten. Hic degilse guzel olsaydi kendimi teselli ederdim. Doktorum rahat ol artik kolay kolay bir sey olmaz dedi. Gozluge bile izin verdi ama ben hala korkudan takamiyorum

Aynen ben de bu kadar stresli bir süreç olduğunu tahmin edemedim. Çok zor sürekli tetikte olmak ve burnunu rahat rahat kullanamamak. Şuan aynı sizin gibj düşünüyorum bu kadar zorlayacağını bilsem olmazdım. Artık ailem de isyanda onları da strese soktuğumu söylüyorlar: (

Isaallah burnunuz istediginiz gibi olmuştur. Olmazsa oda ayri bir stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…