arkadaşlar biraz saçma olabilir ama burnum için ameliyat olmam gerekiyor zor nefes alıyorum ama narkozun etkisiyle saçmalarmıyım diye cesaret edemiyorum daha önce hiç olmadım ama olan bir kaç kişi böyle saçma şeyler söylemişler o aklıma takıldı sanırım var mı böyle benim gibi korkusu olup başaran konuşmamak için yapabilceğim bir şey var mı?
Neyi sacmalarim diye tedirgn oluyosun
herkes saçma konuşacak diye bir kaide yok canım neden bu kadar kafana taktın ki boşver ya.....ben küçükken bademcik ameliyatı oldum normal uyanmışım 2 yıl öncede rahim filmi çekindim uyanırken birşey olmadı sadece narkozun etkisi geçmiş mi diye hemşirenin beni konuşturduğunu hatırlıyorum okadar....önemli olan sağlık erteleme derim ben geçmiş olsun...
Saçmalamayı bırak narkozdan başın ağrıyacak vs dediler yanıma kola kahve ne varsa aldırdı hemşire o bile olmadı gayet normaldim yani
arkadaşlar biraz saçma olabilir ama burnum için ameliyat olmam gerekiyor zor nefes alıyorum ama narkozun etkisiyle saçmalarmıyım diye cesaret edemiyorum daha önce hiç olmadım ama olan bir kaç kişi böyle saçma şeyler söylemişler o aklıma takıldı sanırım var mı böyle benim gibi korkusu olup başaran konuşmamak için yapabilceğim bir şey var mı?
Evet sacmalama oluyo genelde ama olsn nolucakki sonucta narkoz etkisyle bilincli yapmadigndan korkmasan sagligin daha önemli
evet ama insan yinede korkuyor bilinçli olmasada ne derim acaba diye.
aynen ya narkozluyken narkozu almadan once konustukların cok onmlı uyanırsken onları konusuosun,youtube da ızledım bıtyane cocuga narkozdan once cıftlıgındekı tawukları say demıs doktor cocuk uyandıgında gıt gıt gıdakkk yumurtam sıcak ınanmazsan gel de bak dıodu koptum:)
aynen ya narkozluyken narkozu almadan once konustukların cok onmlı uyanırsken onları konusuosun,youtube da ızledım bıtyane cocuga narkozdan once cıftlıgındekı tawukları say demıs doktor cocuk uyandıgında gıt gıt gıdakkk yumurtam sıcak ınanmazsan gel de bak dıodu koptum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?