Ameliyat öncesi burnu eğri olup ameliyat sonrası hafif eğrilik kalan var mı?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
511
86
298
İstanbul
3 ay önce ameliyat oldum. Burnumda eğrilik vardı çoğu doktor burnunda milimetrik eğrilik kalabilir demişti ameliyat olduğum doktor kalmaz demişti ama ben kalma ihtimaline kendimi hazırlamıştım zaten. Şimdi eski eğri olan tarafta hafif eğrilik var ışık vurunca belli oluyor. Revizyonluk bir durum yok bence ben sevdim burnumu ama o eğrilik olmasa daha iyi olur tabi. Burnu eskiden eğri olup hafif eğriliği kalan var mı yoksa dümdüz oldu mu

Benımde aynı 2. Ayım bana ozelden fotoğraf atarmısınız nasıl bı eğrilik

3 ay önce ameliyat oldum. Burnumda eğrilik vardı çoğu doktor burnunda milimetrik eğrilik kalabilir demişti ameliyat olduğum doktor kalmaz demişti ama ben kalma ihtimaline kendimi hazırlamıştım zaten. Şimdi eski eğri olan tarafta hafif eğrilik var ışık vurunca belli oluyor. Revizyonluk bir durum yok bence ben sevdim burnumu ama o eğrilik olmasa daha iyi olur tabi. Burnu eskiden eğri olup hafif eğriliği kalan var mı yoksa

Atıyorum sizde bana atar mısınız
Merhaba gecmis olsun doktorunuz masaj önerdimi

ben de 16 ay önce eğrilik ve burun delikleri genişliği için ameliyat oldum. 1 hafta sonra alçı çıktığında yine baya yamuktu ve kanatlar kesilip şekillendirildiği için doğal durmuyordu. ödem yüzünden vs geçecek dediler ama geçmedi hatta ödem gittikçe bir taraf daha çok çöktü daha yamuk görünüyor. yarın revizyon ameliyatı olacağım . doktor yine simetrik olmaz ama greft falan koyarak daha iyi hale getireceğim dedi. gerçekten zor bir burnum vardı biliyorum umarım bu sefer daha iyi bir sonuç olur.

Back
X