- 10 Ocak 2017
- 35
- 21
- 18
- 43
- Konu Sahibi guulcanyilmaaz
-
MerhabaMerhabalar. Forumda açtığım konulardaki tavsiyelerden sonra sonunda burun eğriliği (Septum Deviasyonu) ameliyatı olmaya karar verdim.
Doktorum 8 Temmuza tahlil vs için gün verdi. 9 Temmuzda beni yatıracakmış. 10 Temmuzda da ameliyat dedi. Ben ona hazır ameliyat oluyorken biraz burnumun ucu falan da biraz kalksa diye de anlattım.
Aklıma takılan 2 şey var. Bunlar hakkında bilgisi tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim
1- Güzel bir burun yaparız dedi. Ama nefes alma olayı her ameliyatta zedelenir gibi bir şey söyledi. Yani komple burun deliklerini açsa bile nefes alma sistemi fonksiyonu bozulursa zorlanılabiliyormuş nefes almakta yine. Bunu size her doktor söylemek zorunda dedi. Bunlarla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar
2- Burun yapılacağı zaman doktorlar bilgisayarda foto çekip animasyon olarak burun çeşitlerini gösteriyor insanlar da onlardan istediğini seçiyor gibi biliyordum. Öyle bir şey bekledim. Ama bana hiçbir şey göstermedi. Acaba ameliyat günü mü gösterecek bilgisi olan var mı bu konuda da.
On gün önce deviasyon ve konkalarimi aldırmak üzere ameliyat oldum . Doktorum mükemmel bir adam ama bir hafta boyunca pişmanlıktan ağladım ..Şuan iyiyim ..zorunlu bir durum yoksa ameliyat olmayı aklının ucundan bile geçirmeMerhabalar. Forumda açtığım konulardaki tavsiyelerden sonra sonunda burun eğriliği (Septum Deviasyonu) ameliyatı olmaya karar verdim.
Doktorum 8 Temmuza tahlil vs için gün verdi. 9 Temmuzda beni yatıracakmış. 10 Temmuzda da ameliyat dedi. Ben ona hazır ameliyat oluyorken biraz burnumun ucu falan da biraz kalksa diye de anlattım.
Aklıma takılan 2 şey var. Bunlar hakkında bilgisi tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim
1- Güzel bir burun yaparız dedi. Ama nefes alma olayı her ameliyatta zedelenir gibi bir şey söyledi. Yani komple burun deliklerini açsa bile nefes alma sistemi fonksiyonu bozulursa zorlanılabiliyormuş nefes almakta yine. Bunu size her doktor söylemek zorunda dedi. Bunlarla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar
2- Burun yapılacağı zaman doktorlar bilgisayarda foto çekip animasyon olarak burun çeşitlerini gösteriyor insanlar da onlardan istediğini seçiyor gibi biliyordum. Öyle bir şey bekledim. Ama bana hiçbir şey göstermedi. Acaba ameliyat günü mü gösterecek bilgisi olan var mı bu konuda da.
On gün önce deviasyon ve konkalarimi aldırmak üzere ameliyat oldum . Doktorum mükemmel bir adam ama bir hafta boyunca pişmanlıktan ağladım ..Şuan iyiyim ..zorunlu bir durum yoksa ameliyat olmayı aklının ucundan bile geçirme
Teşekkür ederim .hoc gözünü korkutma ..ameliyatta hiçbir sıkıntı olmuyor .ben biraz sabırsız biriyim .ağızdan nefes almak yordu ..halbuki az da olsa burundan da nefes alabiliyordum ama ben ya hep ya hiç derim ..yani ya ağzım ya burnum :) hangisinden rahat nefes alabilirsem onu kullanirim :) ağızdan nefes almak ruhunu teslim etme sebebi ..doktorum ve ekibi muhteşem ötesi insanlardı. .dediğim gibi ameliyat sonrası sıkıntılı geçti .adam tamponlarimı ve dikişlerimi aldı .ben gözlerimi kapatmış titriyordum, hadi artık çıkartın şunları ,neyi bekliyorsunuz,diye ..adam çıkarmış bile hiç anlamadım :)Geçmiş olsunNeden pişman oldunuz acaba?
Teşekkür ederim .hoc gözünü korkutma ..ameliyatta hiçbir sıkıntı olmuyor .ben biraz sabırsız biriyim .ağızdan nefes almak yordu ..halbuki az da olsa burundan da nefes alabiliyordum ama ben ya hep ya hiç derim ..yani ya ağzım ya burnum :) hangisinden rahat nefes alabilirsem onu kullanirim :) ağızdan nefes almak ruhunu teslim etme sebebi ..doktorum ve ekibi muhteşem ötesi insanlardı. .dediğim gibi ameliyat sonrası sıkıntılı geçti .adam tamponlarimı ve dikişlerimi aldı .ben gözlerimi kapatmış titriyordum, hadi artık çıkartın şunları ,neyi bekliyorsunuz,diye ..adam çıkarmış bile hiç anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?