Selayhus Dışı buz içi balım Kayıtlı Üye 9 Ekim 2009 9.108 26 363 1 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Selayhus #1 Dün dogum kontrol hapimin icindeki uyari yazisinda ameliyatlar 6 hafta önce hapi birakmam gerektigi yaziyor, acaba bu estetik ameliyati icindemi gecerli? Doktorundan bunu duyan oldumu ???
Dün dogum kontrol hapimin icindeki uyari yazisinda ameliyatlar 6 hafta önce hapi birakmam gerektigi yaziyor, acaba bu estetik ameliyati icindemi gecerli? Doktorundan bunu duyan oldumu ???
F fulda Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 45 1 86 Almanya 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Selayhus #2 ben ameliyat olmadan bir gece önce icttim hapi doktorada söyledim hic sakincasi yok mus
S sahara1978 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2009 143 1 96 İsviçre 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Selayhus #3 selam ben ayin 24. düne ameliyat tarihi aldim, ve bana telefonda dedilerki, 1 ay önceden hormon almayi birakin, yesil cay icmeyin, agri kesicileride almayin dendi...hormon haplarina dogum kontrol haplarida dahil...
selam ben ayin 24. düne ameliyat tarihi aldim, ve bana telefonda dedilerki, 1 ay önceden hormon almayi birakin, yesil cay icmeyin, agri kesicileride almayin dendi...hormon haplarina dogum kontrol haplarida dahil...