- 9 Haziran 2025
- 6
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi siyahkulkedisi
Ay kizlar içim içimi yiyor. Burun ameliyatı olucamm hem estetik hem fonksiyonel. Şehir hst de olucam. Anestezi işlemlerim felan herşeyi hallettimm . Sadece aranmayı bekliyorum. Sorun şu ki bu tür devlet hastanelerinde şehir hastanelerinde sıra gelme muhabbeti var. Kim bilir ne zaman sıra gelir. Ama şöyle de bi durumum var. Ben plastik cerrahiye gitkeden once Instagram'da doktoru eklemiştim. Teee geçen sene. 2 hafta önce yazdım durumu anlattım. Çağırdı beni randevusuz. Numarasını da verdi. Anestezi işlemlerinin olduğu gün bana nzmn istersin dedi. Bende Eylül öncesi okursa sevinirim tabi sizin de programınız müsait okursa dedimm tamam dedi haberlesiriz gene dedi. Ama net belli bir gün vermedi. Günü belli olmadığı için de içimde hep okumsuz şeyler oluyor. Beni doktor unutursa ameliyat gerçekleşmezse gibisinden bir sürü şey düşünüp duruyorum. Doktorumda darlamai istemiyorum Haziran ayim dolu demişti. Ama bazen boşluklar olabiliyo iptal durumları ve demişti. Öyle durumlarda gelebilme durumunu sordu. Bende gelirim dedim ama içim hep olumsuz şeylere gidiyor. Normalde bu tür hastanelerde İstanbul'da özellikle bu amelyat sıraları ne zaman gelir çevresinden gören duyan bilen varsa