Ameliyat öncesi grip :(

AyseNeva

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
599
571
303
Arkadaslar ayin 28'inde ameliyatim olacak. Ben geçen hafta grip oldum. Şimdi akıntı vs yok ama öksürükle iltihap atıyorum. O güne kadar geçer diye düşünüyorum. Fakat öksürük kalırsa ertelemek durumunda mi kalicam? Çabuk geçmesi için ne yapabilirim? Başına gelen var mı yardimci olursaniz sevinirim.

Benimbasima geldi deli gibi ihlamur cayi ictim örnegin bi gün ihlamur bi gün nane limon bol sivi tüketip terle dus al cidden iyi gelecek

ben böyle tam hasta olur gibiydim 5 gün kala;tam bayram zamanına denk gelmişti ilik suyu bile içtim(midem bulana bulana) ilaç içmeyi bırak bence yani kan sulandırıcı içeriği olan, ağrı kesici falan. Morluğun olmasın. Sonra maydanoz vs gibi şeyler de kanı sulandırıyo, C vitamini falan. Ama sen yine de dinlenmene bak; öksürüğün için zencefilli çayı şiddetle öneriyorum keser. rahatlatır tadı kötü ama. Bal koy iç. Daha 5 gün var toparlarsın. Geçmiş olsun şimdiden, stres yapmamaya çalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…