Ameliyat Öncesi Kan Tahlili

hnndee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
12
1
86
Herkese merhaba,ben 9 gün sonra ameliyat olacağım.Ameliyat öncesi tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım.Sonucumu devlet hastanesindeki doktora göstermedim,özelde olacağım için kendi doktoruma götüreceğim haftaya cumartesi.Tahlil sonucunda kan değerlerimin düşük olduğunu gördüm (zaten daha öncesinde de kan ilacı kullanmıştım bir süre).Sizce bu ameliyat olmama engel bir durum mu? Kimi doktorlar kansızlıkta ameliyat yapmıyormuş diye duydum.Ameliyat günümü de belirlemişken doktorumun ameliyatı iptal etmesinden korkuyorum :(

Benim de aşırı düşüktü ama engel değil burun ameliyatı çok kanama geçirilen bir ameliyat değil değerlerini bana özelden at bakayım. Hayati tehlike gerektiren bir şey yoksa ameliyat ediyorlar. Zaten kan takviye durumu da var düşükse. Yeterki enfeksiyon olmasın kanında gerisi çözülür. Bende çok korktum pekmezler ciğerler ne varsa yemeye çalıştım yükselmedi ama sorun olmaz dediler çok stres yapmıstım olamam diye

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.Rahatladım şu anda :)
benimde yüksek çıkmıştı değerlerim ama ameliyata engel bir durum olmamıştı

Benim de aşırı düşüktü ama engel değil burun ameliyatı çok kanama geçirilen bir ameliyat değil değerlerini bana özelden at bakayım. Hayati tehlike gerektiren bir şey yoksa ameliyat ediyorlar. Zaten kan takviye durumu da var düşükse. Yeterki enfeksiyon olmasın kanında gerisi çözülür. Bende çok korktum pekmezler ciğerler ne varsa yemeye çalıştım yükselmedi ama sorun olmaz dediler çok stres yapmıstım olamam diye

Devlette burun estetigi olmak sizce nasıl arkadaşlar. Sonuçta ordakilerde doktor .

Back
X