ameliyat önlügü.

ya siz doktorun önünde ciplak yatmiyorsunuz ki neden bukadar abartiliyor. sonucta üstünüzü örtüyorlar. doktordan da utancaksak artik kafalari gömelim kuma öyle yasiyalim.

bu tarz yorumlarda kusura bakılmasın ama bana sacma gelıyor,, yaa nıye utanmıyayım ne kadarda gorev ıtıbarıyle dahı olsa yabancı bırı ve erkek yanı.bence utanma duygusunu yıtırmemış her ınsan utanır.Sadece kadınlar degıl erkekler de utanır cunku utanma ınsanın yapısında var.Kımı zman gelıyor bı yerımızı kendı annemıze bıle gosteremıyoruz degıl mı ?ee o zman? Ya bence konu baska yerlere cekılmek ıstenıyor bu kadar yeter.

bu tarz yorumlarda kusura bakılmasın ama bana sacma gelıyor,, yaa nıye utanmıyayım ne kadarda gorev ıtıbarıyle dahı olsa yabancı bırı ve erkek yanı.bence utanma duygusunu yıtırmemış her ınsan utanır.Sadece kadınlar degıl erkekler de utanır cunku utanma ınsanın yapısında var.Kımı zman gelıyor bı yerımızı kendı annemıze bıle gosteremıyoruz degıl mı ?ee o zman? Ya bence konu baska yerlere cekılmek ıstenıyor bu kadar yeter.

tabikide herkes utanır bende rahatsız hissederim kendimi ama şaçma da denemez bu duruma ortada bi operasyon var sonuçta ve zannettiğimiz kadar kolay bişey değil malesef :( ama illa da üstünü çıkarıcaksın demiyorlar eğer iç çamaşırımı çıkarmak istemiyorum dersen kabul ediyorlarmış ama tabiki kıyafetlermle giricem de diyemezsin :1::1:

pardon ama siz öyle bir yaziyorsunuz ki sanki doktorun önüne gecip ciplak dans edeceksiniz. bende utanirim ama yinede bukadar olay yapmamistim bunu. doktor bu görsün artik kadinlar normal dogum yaparken neler neler görünüyor utancimizdan dogurmayalim artik sadece sezeryanla ameliyat olalim.
hem bikiniyle dolasiyorsunuz ortalikta eee bikiniylede nerdeyse heryerimiz görünmüyor mu.

Kaldı ki zaten narkoz alıyorsunuz..boğazli kazak giyseniz de ne fark eder?doktor sizi soysa giydirse ruhunuz duymaz narkozluyken :)

pardon ama siz öyle bir yaziyorsunuz ki sanki doktorun önüne gecip ciplak dans edeceksiniz. bende utanirim ama yinede bukadar olay yapmamistim bunu. doktor bu görsün artik kadinlar normal dogum yaparken neler neler görünüyor utancimizdan dogurmayalim artik sadece sezeryanla ameliyat olalim.
hem bikiniyle dolasiyorsunuz ortalikta eee bikiniylede nerdeyse heryerimiz görünmüyor mu.

elh. bikini giymedigim ıcın oyle bır derdım yok.. Bikiniyle her yerın gorundugu fıkrıne de katılıyorum:46: zaten bikini gıyınen bırı ıcın amelıyata cıplakda gırılse fark etmez dıye dusunuyorum cunku alısıktır o bu durumlara:34:dogum olayına gelınce burunla bır tutamazsınız cunku ıkısi cok ayrı seyler..neyse ben artık bu konuda yorum yazmakı stemıyorum herkesın fıkrı kendınedır!

elh. bikini giymedigim ıcın oyle bır derdım yok.. Bikiniyle her yerın gorundugu fıkrıne de katılıyorum:46: zaten bikini gıyınen bırı ıcın amelıyata cıplakda gırılse fark etmez dıye dusunuyorum cunku alısıktır o bu durumlara:34:dogum olayına gelınce burunla bır tutamazsınız cunku ıkısi cok ayrı seyler..neyse ben artık bu konuda yorum yazmakı stemıyorum herkesın fıkrı kendınedır!

Lütfen tartışma yaratacak kelimeler kullanmaktan kaçının.. Bu konu daha fazla tartışma ortamına çevrilirse cezai yaptırımlar uygulamak durumunda kalacağız..

Son düzenleme:
Lütfen tartışma yaratacak kelimeler kullanmaktan kaçının.. Bu konu daha fazla tartışma ortamına çevrilirse cezai yaptırımlar uygulamak durumunda kalacağız..

ben de konunun daha fazla uzatılması taraftarı degılım sadece cvb hakkımı kullandım ve bundan bırkac oncekı msjımda konunun baska yerlere cekıldıgını ve artık yorum yapmak ıstemedıgımı dıle getırdım. Bırbırımızın fıkırlerıne katılmayabılırız bu cok normal neyse.. yıne soyluyorum artık bu konuda yorum yapmak ıstemıyorum..

kızlar daha önce izleyici olarak amelyata girdim ordan biliyorum önlüğü hasta uyuduktan sonra çıkartıp uyanmadan önce giydiriyorlar. kıyafetlerin de elektrotlar için ve steril alan oluşturabilmek için çıkarılması gerekiyor. sadece külotu bırakıyorlar o da hasta regl ise...

kızlar daha önce izleyici olarak amelyata girdim ordan biliyorum önlüğü hasta uyuduktan sonra çıkartıp uyanmadan önce giydiriyorlar. kıyafetlerin de elektrotlar için ve steril alan oluşturabilmek için çıkarılması gerekiyor. sadece külotu bırakıyorlar o da hasta regl ise...

ohaaaa nasıl iş bu böylee benim böyle bişeyden haberim yoktu.. Ben silikon taktırmaktan çekinip önceliği burun ameliyatına verdim madem herşey çıkarılmış utanıp çekinmez silikon taktırırdım. :41:

her yerde aynı durum yok galiba çünü bende alt iç çamaşırı vardı ve straplez olacak şekilde önlüğü sıyırdım ...anneme dedim ki gitmeden önce iyi bak nasıl bağladığımıza ameliyattan sonrada aynı mı diye yani çıkarıp çıkartmadıklarını daha iyi anlamak için annecim bakmış bizim bağladığımız şekildeymiş yani biz ucunu sıkık sıkı ve birden çok kurdela olacak şekilde bağlamıştık sonuç olarak kim uğraşır o kadar düğüm atmayla değil mi ama?yoksa onu düşündükçe çok utanırım :17:

ya ne saçma kalp böbrek vs hayati fonksiyon taşıyan ameliyatlar olabilirde ki onları bile önlüğün üzerinden kocaman bir delik açıp yapıyorlar
ama burun estetiği olacak birinin çırıl çıplak bir vaziyette önlüksüz ameliyat edildiğini düşünemem izlediğim hiç bir videoda görmedim bunu yapan doktorun aklına şaşarım diycem neymiş regl oluyorsak kilot kalıyormuş olmasak oda gidecek yani çok saçma aklınızı bununla bulandırmayın en iyisi doktora sorun kendinize göre önlem alın doğum mu yaptırıyor sanki

Son düzenleme:
ohaaaa nasıl iş bu böylee benim böyle bişeyden haberim yoktu.. Ben silikon taktırmaktan çekinip önceliği burun ameliyatına verdim madem herşey çıkarılmış utanıp çekinmez silikon taktırırdım. :41:

çok sıkıntı edicek bi şey yok bence utunmak sıkılmak açısından. ortamdaki herkes doktor-hemşire ve günde onlarca hasta görüyolar yani açıkçası kimsenin çıplak olup olmadığımızın umrunda olduğunu sanmıyorum. kaldı ki soysalar bile yeşil steril çarşaflarla amelyat alanı dışında kalan yerleri örtüyorlar kat kat. yani önlük çıksa bi,le çırılçıplak kalınmıyor aslında :1:

benim de ameliyatta kollarımı sıyırdılar straples gibi aynen ama çıkınca üzerime önlük yoktu sadece örtü vardı.Ne ara çıkmış hatırlamıyorum.Göğsümde bantlar filn vardı sanırım bişeyleri çıkarıyolardı.

benımde aynen helen gıbı kollarımı cıkrttılar hatta ben styenımı ckarmadn gıttım bı bayan asıstan onume gectı ıcerdekılerın hepsı byn olmasına rgmen bı ortu gerdı tel warmıs styende cıkardım olmasaydı tel oda kalıcktı banaa hıc ınandırıcı gelmedı tamamen cıkardıkları benımde amelyt oncesı arkası cok acık dıye hasta bakıcı bantlamıstı uyandımda onlugum oldugu gıbıydı bıde dızlerıme ortu ortmuslerdı cıkarmamıs ustune daha kapamıslardı bıle tamamen soyulan hastalarda acaba ters bı durum mu oldu kı mudahle etmek ıcın falan mı cıkardılar sasırdımmm

Ameliyatın olduğu hastanenin uygulamasına göre değişiyor bu, ilk ameliyatımda südyenimi ve üzerinde metal olan herşeyimi çıkartmamı istediler, sonrasında alt çamaşırımın üzerine atlet ve altına penye pijama veya eşofman altı giymemi söylediler, üzerine de ameliyat önlüğü giydirdiler, ameliyata girdiğimde önlüğün üst kısmını göbeğime doğru sıvayıp (yanımda atlet olmadığından penye tişört giymiştim) penye tişörtümü gögüslerime doğru biraz sündürüp elektrotları bağlamışlardı. İkinci ameliyatımda ise tamamen soyunmamı ve önlüğü giymemi istediler, benim altımda külot vardı, hemşire sordu içinde bişey kaldı mı diye, ben de külotum var dedim, onuda çıkarman gerekiyor dedi, ben de mensturasyonum dedim, tamam külotun kalsın o halde dedi, dudağıma hafif parlatıcı sürmüştüm, gözümde de sürme vardı hastaneye giderken, hemşire makyaj da temizlenecek, oje varsa ojelerde çıkacak, kafanda tel toka varsa özellikle dikkat et, çünkü vücudunu makinalara bağlıyoruz, elektrik veriliyor, metal olmaması gerekiyor üstünde demişti. Ayıldığımda üzerimde önlük vardı ama sıyrılmış bir durumdaydı, zaten beni hazırlarken sıyırmışlardı straplez gibi, elektrotları takıyorlardı, zaten o arada uyumuşum, uyandığımda ayrıca üzerimde battaniye de vardı ve ben zangır zangır titriyordum, battaniye çok işime yaradı, hatta beş on dakika battaniye bile kesemedi titrememi, çok üşüyordum.

Back
X