ameliyat önlügü.

aaa noncuk da cikio muuuuuuu.

:pp noncuk lafını da ilk defa senden öğreniyorum laylaylom seviyorum seni:smiley-cool:
bu arada sapık sorularım da hep sana denk geliyo.. çok güldüm yaw neler yazmışsınız:)
O cesaret veren maddeyi nsıl merak ediyorumm, zaten normalde çok kontrollü değilim bir de onu alırsam iyice uçarım herhaldekaydirigubbakcemile4

:pp noncuk lafını da ilk defa senden öğreniyorum laylaylom seviyorum seni:smiley-cool:
bu arada sapık sorularım da hep sana denk geliyo.. çok güldüm yaw neler yazmışsınız:)
O cesaret veren maddeyi nsıl merak ediyorumm, zaten normalde çok kontrollü değilim bir de onu alırsam iyice uçarım herhaldekaydirigubbakcemile4

ehuehehehe don bana cok kaba geliyor noncuk cok sirin. :D

iyi iste o ucuran maddeyi alirsan tamamen kontrol altina alinmis olursun. böyle cicekler böcekler görmeye baslarsin. :D ben bi ara tamamen kopmustum dünyadan high olmustum doktor bey gelene kadar uyandirdi beni o böcüklü dünyamdan. kafamçokkarıştı
herkeste ayni etkiyi yapcak degil ama en az benim kadar olan varsa cok sanslidir derim. :D

ilahi kıssssssssssssssssssss:):):)
amlthane gşderken gşyşyosun zatenn.. narkozu vermeden önceeee kollarını çıkarttılar gögsüm kapalı durcak şekilde straplez gibi sıyırdılar okdr:)üzerinde kalıyo yani:)

Aynen böyle oldu:)
Hatta ben göğüs kısmım ameliyat esnasında açılmasın diye hemşirelere ricada bulunmuştum,o kadar iyilerdiki besmele çekin dedim başlarken:),onada tamam demişlerdi:)
Ayy bende her ne kadar güle oynaya gittim desemde kurbanlık koyun psşkolojisi varmış heralde bilinçaltımda:)
Ameliyat olacakların ilgi odağı olan bi topiktir burasu.O yüzden ameliyat olmaya hazırlanıpta ameliyattan korkanlara sesleniyorum,asla asla korkmayın,emin olun hiç ama hiç bi ağrı,sızı duymuyor,bilmiyorsunuz,anestezi harika birşey ya.Uyandığınızda herşey bitmiş odanızda oluyorsunuz.Hatta kıyafetinizi bile giydirmiş oluyorlarda bilemiyorsunuz:)
Rahat olun hiç kormayın.anestezi süper bişey.

cesaret iğnesi değil o ilahi kızlar sakinleştricii ben çok heycanlı olugumu söledim ameliyathaneyi de görmek istemiyorum deedm onlarda sen mrk etme dediler damar yluma bşey yaptılar odada başlamışım aptaallaşmaya uyumayaaa: )

cesaret iğnesi değil o ilahi kızlar sakinleştricii ben çok heycanlı olugumu söledim ameliyathaneyi de görmek istemiyorum deedm onlarda sen mrk etme dediler damar yluma bşey yaptılar odada başlamışım aptaallaşmaya uyumayaaa: )

halk arasinda cesaret ignesi diye geciyor. :D
ha sakinlestirici ha cesaret yeterki biz lay lay lom olalimda gerisi okadar önemli degil. yerimseniben

Aynen böyle oldu:)
Hatta ben göğüs kısmım ameliyat esnasında açılmasın diye hemşirelere ricada bulunmuştum,o kadar iyilerdiki besmele çekin dedim başlarken:),onada tamam demişlerdi:)
Ayy bende her ne kadar güle oynaya gittim desemde kurbanlık koyun psşkolojisi varmış heralde bilinçaltımda:)
Ameliyat olacakların ilgi odağı olan bi topiktir burasu.O yüzden ameliyat olmaya hazırlanıpta ameliyattan korkanlara sesleniyorum,asla asla korkmayın,emin olun hiç ama hiç bi ağrı,sızı duymuyor,bilmiyorsunuz,anestezi harika birşey ya.Uyandığınızda herşey bitmiş odanızda oluyorsunuz.Hatta kıyafetinizi bile giydirmiş oluyorlarda bilemiyorsunuz:)
Rahat olun hiç kormayın.anestezi süper bişey.

bencede ameliyattan kimse korkmasin.
göz kapatip aciyorsun ve hersey bitti. hihoyyyt

ben apandist ameliyatı oldıgumda cıplak girdim burun ameliyatında zaten adetliydim kilotla girdim..bazı ameliyatlarda cıplak bazılarında kilotla giriliyodur bence cıkardıklarını sanmıyorumkaydirigubbakcemile2

aa bu ne yorumlar boyle yaa:((ne alaka burun amelıyatında, amelıyata cırılcıplak gırmek.. SACMALIK..:47: yaa ben basortuluyum amelıyat olursam onu bıle cıkarmak ıstemıyorum nasıl olur boyle sey ya:2:..ne tur bır sorumlulugu varsa ben ustume alırım yeterkı benı oyle almasınlar..Ayrıca ıkıncı bır konu adetlıyken de amelıyat olunur mu? zararı felan yok mu?Hem ustten hem alttan kan gıdıyor oluyo o durumda:61:.aslında boyle bır sey olsa cok ıyı olur bır yandan hem namaz kılmama gerek kalmaz dıger turlu bıraz sıkntı olacak ama Allah buyuk..

ben amelıyata gırerken gayet kendımdeydım..narkozu verdıklerını bıle hatırlıyorum..o an a kadar herhangı bır sey olmadı..narkozdan snr cıkardılarsa eger bılemem tabı :) ama sanmıyorum..burun amelıyatı netıcede..neden cıkarsınlar kı?

ama canım bas ortusunu kabul edeceklerını sanmıyorum :( cunku sutyen bıle gıymıyorsun...kılot oluyor sadece...

ben amelıyata gırerken gayet kendımdeydım..narkozu verdıklerını bıle hatırlıyorum..o an a kadar herhangı bır sey olmadı..narkozdan snr cıkardılarsa eger bılemem tabı :) ama sanmıyorum..burun amelıyatı netıcede..neden cıkarsınlar kı?

ama canım bas ortusunu kabul edeceklerını sanmıyorum :( cunku sutyen bıle gıymıyorsun...kılot oluyor sadece...

basin zaten kapatildigi icin basörtüsüne gerek kalmiyor. :) önlügü cikartmalari sanirim herhangi bir komplikasyonda daha cabuk müdahele edilebilmeleri icin. önlükle ugrasmak sonucta zaman kayibi olur ve bazen saniyeler bile cok degerli olabiliyor.

basin zaten kapatildigi icin basörtüsüne gerek kalmiyor. :) önlügü cikartmalari sanirim herhangi bir komplikasyonda daha cabuk müdahele edilebilmeleri icin. önlükle ugrasmak sonucta zaman kayibi olur ve bazen saniyeler bile cok degerli olabiliyor.

Bak ben basımında kapatıldığını bilmiyorum..saclarım açık gittim,toka yoktu yani..
Tabi önlük giydirmelerinin amacı da zaten dediğin sebepten..Allah korusun bir terslik olursa mudahele edebilmek için..oje bile yasak..

kızlarr ya ben anlamadımm şimdi altımızda bi tek çamaşırımız oluyo üste straplez bşşe falan giysek olmazmı:) ya bide çıkınca üstünü değiştiriyolarmı hemen ya kendimiz uyanınca değiştirmiyomuyuzz?

Bak ben basımında kapatıldığını bilmiyorum..saclarım açık gittim,toka yoktu yani..
Tabi önlük giydirmelerinin amacı da zaten dediğin sebepten..Allah korusun bir terslik olursa mudahele edebilmek için..oje bile yasak..

burun ameliyati diye aratirsan google da görsellerde görürsün basin kapali oldugu. :)

kızlarr ya ben anlamadımm şimdi altımızda bi tek çamaşırımız oluyo üste straplez bşşe falan giysek olmazmı:) ya bide çıkınca üstünü değiştiriyolarmı hemen ya kendimiz uyanınca değiştirmiyomuyuzz?

canim bende pek bilmiyorum ama yukarda yazdigim gibi yani olasi bir komplikasyonda cabucak müdahele edilmesi gerekiyor simdi önlük vs. ugrasmalari zaman kayibi olur diye düsünüyorum. en iyi bilgiyi tabi doktorlar verir. :)

ameliyat sonrasi senin üstünde önlük olcak. ayilinca degistiriyorsun pijamalarini giyiyorsun. :)

Yok canım kabul edeceklerini sanmıyorum..çünkü zaten üstünde önlük var..çırılçıplak gitmiyorsun ki ameliyata..bir de sanıyorum göğüsüne nabız kalp atışları için bir seyler yapistiriyorlardir yani..filmlerde öyle olur ya :)

Back
X