Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hic yok dan yine ii![]()
ama ben onu giyerken biraz yirtmistim parmagim takilmisti ondan bende gercekten ha giymisim ha giymemisim gibi birsey olmustu.![]()
hahahaa zaten baya havadar bir don:))
aaa noncuk da cikio muuuuuuu.
p noncuk lafını da ilk defa senden öğreniyorum laylaylom seviyorum seni:smiley-cool:
bu arada sapık sorularım da hep sana denk geliyo.. çok güldüm yaw neler yazmışsınız:)
O cesaret veren maddeyi nsıl merak ediyorumm, zaten normalde çok kontrollü değilim bir de onu alırsam iyice uçarım herhalde![]()
ilahi kıssssssssssssssssssss:):):)
amlthane gşderken gşyşyosun zatenn.. narkozu vermeden önceeee kollarını çıkarttılar gögsüm kapalı durcak şekilde straplez gibi sıyırdılar okdr:)üzerinde kalıyo yani:)
cesaret iğnesi değil o ilahi kızlar sakinleştricii ben çok heycanlı olugumu söledim ameliyathaneyi de görmek istemiyorum deedm onlarda sen mrk etme dediler damar yluma bşey yaptılar odada başlamışım aptaallaşmaya uyumayaaa: )
Aynen böyle oldu:)
Hatta ben göğüs kısmım ameliyat esnasında açılmasın diye hemşirelere ricada bulunmuştum,o kadar iyilerdiki besmele çekin dedim başlarken:),onada tamam demişlerdi:)
Ayy bende her ne kadar güle oynaya gittim desemde kurbanlık koyun psşkolojisi varmış heralde bilinçaltımda:)
Ameliyat olacakların ilgi odağı olan bi topiktir burasu.O yüzden ameliyat olmaya hazırlanıpta ameliyattan korkanlara sesleniyorum,asla asla korkmayın,emin olun hiç ama hiç bi ağrı,sızı duymuyor,bilmiyorsunuz,anestezi harika birşey ya.Uyandığınızda herşey bitmiş odanızda oluyorsunuz.Hatta kıyafetinizi bile giydirmiş oluyorlarda bilemiyorsunuz:)
Rahat olun hiç kormayın.anestezi süper bişey.
ben apandist ameliyatı oldıgumda cıplak girdim burun ameliyatında zaten adetliydim kilotla girdim..bazı ameliyatlarda cıplak bazılarında kilotla giriliyodur bence cıkardıklarını sanmıyorumkaydirigubbakcemile2
ben amelıyata gırerken gayet kendımdeydım..narkozu verdıklerını bıle hatırlıyorum..o an a kadar herhangı bır sey olmadı..narkozdan snr cıkardılarsa eger bılemem tabı :) ama sanmıyorum..burun amelıyatı netıcede..neden cıkarsınlar kı?
ama canım bas ortusunu kabul edeceklerını sanmıyorumcunku sutyen bıle gıymıyorsun...kılot oluyor sadece...
basin zaten kapatildigi icin basörtüsüne gerek kalmiyor. :) önlügü cikartmalari sanirim herhangi bir komplikasyonda daha cabuk müdahele edilebilmeleri icin. önlükle ugrasmak sonucta zaman kayibi olur ve bazen saniyeler bile cok degerli olabiliyor.
Bak ben basımında kapatıldığını bilmiyorum..saclarım açık gittim,toka yoktu yani..
Tabi önlük giydirmelerinin amacı da zaten dediğin sebepten..Allah korusun bir terslik olursa mudahele edebilmek için..oje bile yasak..
kızlarr ya ben anlamadımm şimdi altımızda bi tek çamaşırımız oluyo üste straplez bşşe falan giysek olmazmı:) ya bide çıkınca üstünü değiştiriyolarmı hemen ya kendimiz uyanınca değiştirmiyomuyuzz?
burun ameliyati diye aratirsan google da görsellerde görürsün basin kapali oldugu. :)
kızlarr ya ben anlamadımm şimdi altımızda bi tek çamaşırımız oluyo üste straplez bşşe falan giysek olmazmı:) ya bide çıkınca üstünü değiştiriyolarmı hemen ya kendimiz uyanınca değiştirmiyomuyuzz?
benim anlamadigim ic camasirlariyla burun ameliyatinin ne ilgisi var:bbo: sanki sezeryan oluyoruz