Ameliyat regl dönemine denk gelirse!!!

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
Kızlar, ameliyatım regl in 4. Ya da 5. Gününe denk geliyor (meme protez ve mini karın germe) doktoruma ulaşamadım 13 une kadar hep ameliyathanede, (13 ünde gorusmemiz var) sizlerden böyle bir durum yaşayan oldu mu, doktorunuzun yaklaşımı ne oldu?ameliyatı ertelememize gerek olur mu acaba?

Valla canim benim ameliyatim yarin ve hesaplamalarima göre yarin adet oluyorum yani ilk günüm.
Doktorumu aramis söylemistim birsey olmaz demisti bosuna ertelemeye gerek yok dedi. Eger sansim varsa yarin hastalanmam ki zaten narkozdan dolayi gecikir diye dusunuyorum hayirlisi olsun

Benimki reglimin 5. Gunune denk gelmisti. Bisey olmadi ic camasirimi cikarmadim sadece ameliyata oyle girdim. Zaten kanama yogunlugu kalmamis oluyo ozamana. Bisey olmaz yani.

Valla canim benim ameliyatim yarin ve hesaplamalarima göre yarin adet oluyorum yani ilk günüm.
Doktorumu aramis söylemistim birsey olmaz demisti bosuna ertelemeye gerek yok dedi. Eger sansim varsa yarin hastalanmam ki zaten narkozdan dolayi gecikir diye dusunuyorum hayirlisi olsun

Ayyy cok heyecanliii. Hadi hayirlisi canım. Tez vakitte toparlanir sefasini surersin artok memelerin :)))

benimde adetime denk gelecekti dr önemli değil bişey olmaz dedi.ama ben tedirginlik yapınca geciktirici bi ilaç verdi.almadım vazgectim.çünkü arastırmalarıma göre o tür ilaçlar vücudun dengesini bozuyor kızlar.zaten camasır giyiyorsunuz ameliyatta ped takarsınız bişey olmaz.ben gecikmeli olarak ameliyattan 4 gün sonra regl olmuştum zaten

Kızlar, ameliyatım regl in 4. Ya da 5. Gününe denk geliyor (meme protez ve mini karın germe) doktoruma ulaşamadım 13 une kadar hep ameliyathanede, (13 ünde gorusmemiz var) sizlerden böyle bir durum yaşayan oldu mu, doktorunuzun yaklaşımı ne oldu?ameliyatı ertelememize gerek olur mu acaba?
Benim de adet dönemime denk gelmişti.doktorum önemli değil dedi.zaten iç çamaşırı ve ped le girdim ameliyata.ameliyattan sonra ilaçların etkisiyle birden kesildi.birkaç gün sonra azar azar devam etti.

kelebekk00 kelebekk00 Benimde regl dönemim ameliyatımın ilk gününe denk geldi.günü değildi ama heyecandan erken oldu..dr.sorun olmaz dedi..ameliyattan sonrada bi kaç gün kesildi zaten..ameliyat esnasında kanamayı kesen ilaçlar kullandıkları için kesilme olabilir diye düşünüyorum..

Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar bir çoğunuzun denk gelmiş demekki tıbbi yönden bi sorun yaratmıyor zaten 4 ya da 5 olacağı için bitmeye dönüyor benim, damarlar genişliyor ya ondan tedirgin oldum ama o zamana vücut normale gelmeye başlamış olur sanırım

Canimsin heycandan evde dört dönüyorum :KK70: bugün randevum var doktorumda cizim fln yapicakmis konu acmayi düsünüyorum zaten umarim hersey yolunda gider
İnşallah umdugundan rahat atlatır güzel sonuç alırsın canım haberlerini bekliyoruz...

X