ameliyat sabahi doktorla gorusmek

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
ben devlette olmak icin aylardir bekliyorum once ogustosta ilk gorusmeye gittim heyete gircem kasima anca gun veririm dedi neys3 bekledik heycanla o gun geldi catti tahlil gunu dudamda ucuk cikti ameliyat sabahi doktor ameliyat olucak hastalari tek tek inceliyor benim ucugu da farketti iptal etti ameliyati cok cok Uzuldum okadar tahliller bekleyisler bosa gitti..2 hafta ucukj tedavisi sonrasi ilac dudak kenarlarimi yakti biziim doktor titiz biraz onu da kabul etmezdi cildiyeye gittim onundatefavisini gordum ve doktorla gorustum 15 gun icinde aricam bosluk ayarlayabilirsem dedi ve aramadi yeniden gittim 13 araliga gun verdi 12 sinde tahliller icin gel dedi...ama ben cok yoruldum ve yeniden ucuk cikar yuzumde falan diye cok korkuyorum hastalanirim falan diye ve sakindikca daha kotu oluyor sanki...iyice psikolojim bozuuldu..ameliyat sabahi muayenede yine ertlicekmi diye korkuyorum sizin doktoruzda ameliyat sabahi gelip sizii muayene ediyormu

Bende ameliyatını iptal eden bir hastanın yerine geçtim hemen doktorum aradı haber verdi:) 10 -15 dakka konuştum doktorla yarın ameliyatı yapalım dedi. Sonraki gün sabah ameliyathanede gördüm sadece:) ben biraz fazla rahattım sanırım :super:

Bende ameliyatını iptal eden bir hastanın yerine geçtim hemen doktorum aradı haber verdi:) 10 -15 dakka konuştum doktorla yarın ameliyatı yapalım dedi. Sonraki gün sabah ameliyathanede gördüm sadece:) ben biraz fazla rahattım sanırım :super:
ne sanslisin ozaman...15 gun telun basina heycanla bekledim.aricak diye ertelenen birinin yerine koycak diye ama yok tabi.olmadi oyle bisey araliga gün verdi .sabah ameliyt onc3si muayene etmedimi bu bitek bizim doktorda mi var yaa

Sabah ameliyata gidince tekrar burnumun fotoğraflarını çekti bi 15-20 dakka durduk sonra narkozu verdiler zaten.

Devlette çok yoğun oluyor evet. Doktorla özel olarak konuş bence en ufak boşlukta hemen beni arayın falan de istersen. bende öyle yaptım çünkü.

Devlette çok yoğun oluyor evet. Doktorla özel olarak konuş bence en ufak boşlukta hemen beni arayın falan de istersen. bende öyle yaptım çünkü.
ozel konustuk zaten cnm hatta tanidigiyla gittim ama yinede aramadi bidaki aya gun vericem dedi haftaya verdi iste korkuyorum.yine aksikacak diye

Back
X