- 27 Ağustos 2016
- 144
- 25
- 48
- 31
- Konu Sahibi Restlessoblivion
-
Geçmis olsun :)Benim de bugün 5. günüm ve biraz ağrılı olan süreci atlattım çok şükür. Özellikle sigara içmemeye dikkat edin diyorlar ilk iki hafta. Araştıranlara önerebilirim gerçekten.
Daha acı verici olabilir doğru ancak daha sağlıklı bir yöntem.Tamponun bir hafta kalması,akması gereken kanın pıhtılaşmasına ve yüzünüzün gözünüzün morarmasına ve şişmesine neden oluyor.kanın kuruması ve sonrasında o kurumuş kan ile birlikte tamponun çıkarılması daha acı vericidir eminim ki. K Kizilciksurubu
Geçmis olsun :)Benim de bugün 5. günüm ve biraz ağrılı olan süreci atlattım çok şükür. Özellikle sigara içmemeye dikkat edin diyorlar ilk iki hafta. Araştıranlara önerebilirim gerçekten.
Daha acı verici olabilir doğru ancak daha sağlıklı bir yöntem.Tamponun bir hafta kalması,akması gereken kanın pıhtılaşmasına ve yüzünüzün gözünüzün morarmasına ve şişmesine neden oluyor.kanın kuruması ve sonrasında o kurumuş kan ile birlikte tamponun çıkarılması daha acı vericidir eminim ki. K Kizilciksurubu
Çok geçmiş olsunnn R Restlessoblivion
Tamponlar ne kadar süre sonra çıkarıldı.
Bence asıl acı ve ağrı sebebi tamponlar.Tecrübe edindiğim için söylüyorum.
Yoksa doktor değilim elbette herkesin operasyonunun büyüklüğü,kanamanın şiddeti farklılık gösterir .
Tabi tabi geçirdim :)
Deneyimlerimi paylaştım zaten.Herkesin bünyesi elbet farklı veya yapılan işlem.Doktorun uzmanlığı vs vs.
Sonuçta anestezi alıyorsun bir şekilde.kesilip biçiliyorsun.acı ağrı elbet olacak.ama bu tampon işi fenaaaaaaaaa :)
Yengem tampon kullandı doktoru taktı yani.Kadının gözleri morardı yüzü çürüdü resmen.Sonra normale döndü.
Ben operasyona nasıl girdiysem öyle çıktım.Göz kapaklarım şişti sadece ona çooooook normal.Burnum normale göre biraz büyüktü ama oda iki üç gün içinde indi.Görenler ameliyat olduğuna emin misin bizi kandırıyosun diyordu :) R Restlessoblivion
Keske hepimizinki boyle kolay geçse :) Sevindim senin adina gerçekten. Dikislerin alinmasinda sikinti çektinmi peki ?
Dikişlerim eriyen dikişmiş.Doktorum dikişlerle bir işlem yapmadı.Erime süresi 1-2 hafta sanırım.İyileşme oldukça vucüt atıyor.Hatta dışarıdan görürünen bir parçayı bilinçsizce çektim cımbızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?