ameliyat sonrası banyo?

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra saçlarımızı kendimiz yıkayabilirz? 12 gün oldu dikişlerim falan alındı kafamı öne eğip yıkamamda bir sakkınca olur mu? bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra saçlarımızı kendimiz yıkayabilirz? 12 gün oldu dikişlerim falan alındı kafamı öne eğip yıkamamda bir sakkınca olur mu? bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

bence öne doğru zorlanırsın cnm benim öyle oluyor arkaya doğru lavaboda yıkat saçlarını gerçi ben alçım alındığı gün banyo yaptım

sağol canım, ben artık kendim yıkamak istiyordum dün yavaş yavaş yıkadım hallettim:) ben bandaj varken de banyo yaptım da saçlarımı yıkatıyordum, hani bandaj çıktı dikişler de alındı artık normal halime dönebilir miyim diye sormuştum:) biraz zor oldu ama başardım:)

banada alçım alınacağı gün banyo yap gel dedi kolay çıkması için sanırım burnumun ucundaki bandaj kan doldu katılaştı onu nasıl çıkarcak canım acıyacak kesin:(

bebem kafani one dogru deil de arkaya dogru yika ya dusa gir kendim yap yada sacini annen yikasin benimkini bir muddet annem ole yikadi..sonra ben dusta kendim sacim arkad yikacim one egmedim yani..cunku buruna basinc geliyo o yuzden basin hep arkada yika en azindan bi ay bole gecir ...bide cilik dusla banyo al cok sicak olmasin.....

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/420488-herseyyolunda-burun-estetigi-ameliyati.html#post18200118

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X