Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra saçlarımızı kendimiz yıkayabilirz? 12 gün oldu dikişlerim falan alındı kafamı öne eğip yıkamamda bir sakkınca olur mu? bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
kızlar ameliyattan ne kadar zaman sonra saçlarımızı kendimiz yıkayabilirz? 12 gün oldu dikişlerim falan alındı kafamı öne eğip yıkamamda bir sakkınca olur mu? bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
sağol canım, ben artık kendim yıkamak istiyordum dün yavaş yavaş yıkadım hallettim:) ben bandaj varken de banyo yaptım da saçlarımı yıkatıyordum, hani bandaj çıktı dikişler de alındı artık normal halime dönebilir miyim diye sormuştum:) biraz zor oldu ama başardım:)
banada alçım alınacağı gün banyo yap gel dedi kolay çıkması için sanırım burnumun ucundaki bandaj kan doldu katılaştı onu nasıl çıkarcak canım acıyacak kesin
bebem kafani one dogru deil de arkaya dogru yika ya dusa gir kendim yap yada sacini annen yikasin benimkini bir muddet annem ole yikadi..sonra ben dusta kendim sacim arkad yikacim one egmedim yani..cunku buruna basinc geliyo o yuzden basin hep arkada yika en azindan bi ay bole gecir ...bide cilik dusla banyo al cok sicak olmasin.....