Ameliyat sonrası burna darbe almak

TaLham16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
89
21
38
Kızlar ben ameliyat olalı 2 hafta 3gun geçti 1.5 yaşında oğlum var son bir haftada oğlumun eli 3 kez burnuma hızlı bir şekilde değdi alttan ve yandan ağrısından gözlerimden yaş geldi acaba bi sıkıntı olurmu çok korkmaya başladım başına böyle birşey gelen varmi acaba :110:

Çok dikkatli olman gerek. Tam 3 kere olmuş. Doktorunla temasa geçip bir sor. Ben neredeyse 2 sene sakındım:)

Çok dikkatli olman gerek. Tam 3 kere olmuş. Doktorunla temasa geçip bir sor. Ben neredeyse 2 sene sakındım:)

Bende çok sakınıyorum valla geride sakındigimdan oluyo heralde die düşünüyorum doktorada soracağım ama kendinin yaptığı bi hata olurda sonradann çıkarsa sen yaptın demesinden korkuyorum

Mutlaka doktorunla konus bence burnun cok yeniymis sorun olabilir belki :KK43:

Ayy çok korkuyorum ya en son ona soracağım heralde şişlikler yeni inmeye başladı bazı yerleri biraz daha inmiş çökük gibi.duruyo ama çok ufak ya tam inmediginden yada oğlanın yaptığı darbelerden bilemiyorum :(

Merhaba..en az 6 hafta korunun diyo dr.lar kemiklerin kaynama süreci olduğu için.buruna aldığın darbenin kuvvetide önemlidir ufak tefek çarpmalardan bişey olmaz. acıdı diyosun masaj yaparkende acıyo o bir kriter değil.iyi düşün bişey olmaz inşallah dr.a söyleme muayene ol dr.un iyi olduğunu falan söylerse ondan sonra söylersin çocuğunun çarptığını her hangi bir olumsuz bişeyin olup olmadığını.

Merhaba..en az 6 hafta korunun diyo dr.lar kemiklerin kaynama süreci olduğu için.buruna aldığın darbenin kuvvetide önemlidir ufak tefek çarpmalardan bişey olmaz. acıdı diyosun masaj yaparkende acıyo o bir kriter değil.iyi düşün bişey olmaz inşallah dr.a söyleme muayene ol dr.un iyi olduğunu falan söylerse ondan sonra söylersin çocuğunun çarptığını her hangi bir olumsuz bişeyin olup olmadığını.

Daha çok yeni olduğu için çok acıması normal belki hani kırılacak gibi darbeler değil tabi öyle olsa hiç durmam giderim normal el kol değmesi şeklinde burunda çökmeler filan çok oluyomus ya o yüzden korkuyorum doktora söylemek istemedim zaten birşey olursa kendiyle ilgili ondada beni sorumlu tutmasın diye burnumun sağ kısmı diğerine göre çökük duruyo nefes almamdada sıkıntı var tampon çıktığı günden beri öyle eskiden çok rahat nefes alırken şimdi tıkalı gibi alıyorum sürekli deniz suyuyla temizliyorum filan ama hala öyle kontrole gidince bunu mutlaka sorucam çok rahatsız ediyo beni

Kızlar ben ameliyat olalı 2 hafta 3gun geçti 1.5 yaşında oğlum var son bir haftada oğlumun eli 3 kez burnuma hızlı bir şekilde değdi alttan ve yandan ağrısından gözlerimden yaş geldi acaba bi sıkıntı olurmu çok korkmaya başladım başına böyle birşey gelen varmi acaba :110:
burnum yeni 3 aylık olacak ve en başından beri o kadar darbe aldı ki. şu an görünürde bir şey yok ama doktor şişlikler inince belli olur dedi

burnum yeni 3 aylık olacak ve en başından beri o kadar darbe aldı ki. şu an görünürde bir şey yok ama doktor şişlikler inince belli olur dedi

Ayy canım inşallah olmaz çok korkuyorum her korktuğumdada başıma geliyo daha bugün de oldu uff çok fena oluyo ya böyle giderse sıkıntı olacak bana baya :KK12:

ben de bir iki darbe aldım, gözümden yaş gelmedi ama baya sızladı çok korktum. Benim de 20 gün civarı oldu ameliyat olalı, yarın 3 hafta olacak. yurt dışı sitelerde de araştırdım, mutlaka burnunuzu sakının ama 25 yıldır darbe nedeniyle bozulan 2 burun gördüm gibi yorumlar yapmış doktorlar, yani bir şey olma olasılığı olmama olasılığından daha düşük, siz yine içinizi ferah tutun.

Ben de dün sporda biraz koşmuştum ondan dolayı da şişti, bir de akşam darbe aldım, panikledim ama şimdi sakileştim :)

Bana olmadı ama arkadaşımın kızı çarpmış kafasını kemik kaymış ilk ayında tekrar doktor düzeltmişti.
Bi başka tanıdığımın da ayni olay olmuş ama gitmemiş doktora su an burnu yamuk dikkatli bakılınca tabi
Mutlaka git doktora
Bi sure kucaklama çocuk ne yapacağı belli olmaz

ben de bir iki darbe aldım, gözümden yaş gelmedi ama baya sızladı çok korktum. Benim de 20 gün civarı oldu ameliyat olalı, yarın 3 hafta olacak. yurt dışı sitelerde de araştırdım, mutlaka burnunuzu sakının ama 25 yıldır darbe nedeniyle bozulan 2 burun gördüm gibi yorumlar yapmış doktorlar, yani bir şey olma olasılığı olmama olasılığından daha düşük, siz yine içinizi ferah tutun.

Ben de dün sporda biraz koşmuştum ondan dolayı da şişti, bir de akşam darbe aldım, panikledim ama şimdi sakileştim :)

Olumlu yorumlar duymaya çok ihtiyacım var o yüzden çok saol canım ya inşallah o olasılıklar doğrudur ve sonrasında istemeyen bir sonuç çıkmaz :dua:x

Bana olmadı ama arkadaşımın kızı çarpmış kafasını kemik kaymış ilk ayında tekrar doktor düzeltmişti.
Bi başka tanıdığımın da ayni olay olmuş ama gitmemiş doktora su an burnu yamuk dikkatli bakılınca tabi
Mutlaka git doktora
Bi sure kucaklama çocuk ne yapacağı belli olmaz

Benim eltimede ameliyat oldu çocuğunun kafası burnuna değince kadın baya kötü olmuştu kırıldı burnu tekrardan yapıldı baya zor bi süreç geçirdi o yüzden çevremde gördüğüm için korkumda arttı kırılacak gibi darbeler değil galiba ama etkilebilir daha çok yeni çünkü kontöre gidince doktor ne dicek bakalım bu durumu baktıktan sonra söylerim tabi. oğluşumuda ameliyat gününden beri doğru düzgün sevemiyorum öpüp koklayamıyorum çok kötü oluyo :KK43: dayanamayıp alıyorum ondada darbe yiyorum :kızgın: zaten zorlu bi süreç inşallah tez zamnda atlatırız :dua:

Back
X