Kime ameliyat oldunuzArkadaşlar merhaba ameliyat olalı 10 gün oldu burnumu atacagım sizce ödem sonrası yüzde kaç küçülür burnum ben boyle de seviyorum çünkü
Nasıl yaniBen hayatımda 10 günlük böyle bir burun ilk kez görüyorum
Ben kayseri de oldum devlet hastahanesindeKime ameliyat oldunuz
Çok teşekkür ederim bende çok memnunum umarım değişmez artık yeter10 gunluk mu???? Daha cok senelik gibi. Ilk defa bu surede bu kadar guzel bir burun gordum dogrusu
Açık oldum canımKapalı mı oldunuz açık mı acaba? Sizinkini görünce bunalıma gireceğiz şimdi
Bende kemer felan yoktu daraltma işlemi oldu fazla olmadı işlemBenim burnum eski burnumdan daha kötühem de 10 günlük
demek ki sizde çok işlem yapılmadı. Benim burnum güya sıfırdan yapıldı ama eskisinin aynısı
Ondan öyle işte.. Eğer bu ödemse benim burnum yok o haldeBende kemer felan yoktu daraltma işlemi oldu fazla olmadı işlemAma duzelir sizinki de ödem felan var suan
Yaaaa düzelecek inşallah deme öyleOndan öyle işte.. Eğer bu ödemse benim burnum yok o haldeeğer burnum buysa ödem yok
allahım sinirlerim bozuldu
Senin gibi şanslılar var bir de benim gibi bilmem kaç yıl beklediği yetmezmiş gibi bir 6 ay daha beklemek zorunda olanlar var.Yaaaa düzelecek inşallah deme öyleHer şey gönlümüzce olsun
İkinci ameliyatın mı? Bak oyle olumsuz olma cidden belki de sana oyle geliyordur çok takıntı haline geliyor bu durum bizim odaklandıgımız seylere baskaları odaklanmıyor bile istersen özelden bi foto at burnunun bakayımSenin gibi şanslılar var bir de benim gibi bilmem kaç yıl beklediği yetmezmiş gibi bir 6 ay daha beklemek zorunda olanlar var.
Amaan
Ben senin yazıyı yeni okudum bantlar yeni çıktıığı için öyle emin ol inecektir onlar bir cok kişi de okudum bantlardan sonra şişen ama inen içini ferah tutBurnun çok doğal olmus hiç şiş görünmüyor . Benimki iki kat şiş
Evet ameliyatım da zorluydu. 15.günümdeyim. Önümüzde uzun süreç var bazen küçülecek bazen şişecek . Bunu bilerek ameliyat oldum bakalım zamanla nasıl olacak . Geçmiş olsunBen senin yazıyı yeni okudum bantlar yeni çıktıığı için öyle emin ol inecektir onlar bir cok kişi de okudum bantlardan sonra şişen ama inen içini ferah tut
Kayseride kime oldunuz merak ettimArkadaşlar merhaba ameliyat olalı 10 gün oldu burnumu atacagım sizce ödem sonrası yüzde kaç küçülür burnum ben boyle de seviyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?