- Konu Sahibi Power power
-
Merhaba sizin indi mi?Ameliyat olalı 10 gün oldu. Burun deliğim geniş gözüküyor halen ve kalkık. Doktorum bir tık kalık yapacağım somra inecek dedi ama . Benim gibi sorun yaşayan var mı düzeldimi ?
Evet indi biraz dahaMerhaba sizin indi mi?
Baya farketti mi kaçıncı aya kadar indi? Benim 40 günü geçti çok kalkıkEvet indi biraz daha
Pardon sizin bi kaç ay daha olmadı sanırımEvet indi biraz daha
Bence 6 ay da falan iniyor benim 3 aydır inmedi çünküPardon sizin bi kaç ay daha olmadı sanırım
Çok kalkık mı? BurunBence 6 ay da falan iniyor benim 3 aydır inmedi çünkü
Burun ucum düşüktü kalkık olsun dedim acaba doktor beni yanlış anlayıp çok mu kaldırdı hafif indi daha çok insin istiyorum burun ucum çok şiş üstelik sizinde öyle miydi indi miİlk evet çok kalkıktı hatta 1 bucuk ay öleydi sonra az az indi ama o kadar değil tabi hala kalkık yandan özellikle ama ben hiç kalkık olmayan bir burun istedim dr o yönde taraftı benle yapmıyor öyle yapay burun şimdi hala inecek merak etme diyor demekki inecek acele etmeyin düşer o mutlaka yer çekimine engel olmaz çok kalkık değilse
16. Gün bugün ilk haftaki gibi değil. Hafif indi yavaşça düşücek bence çünkü halen üst dudağımı rahat hareket ettiremiyorum çok açamıyorum, gülemiyorum falan. Bi de şu an bi test yaptım kendime parfüm kokladım sağ ve sol tarafla soldan koku alamıyorum. Doktoruma sorucam yarın. Akıntı oluyor ve akıntı olunca kötü koku geliyor. Burnum temizken gelmiyor o koku. Umarım düzelcek olan bişeydirBaya farketti mi kaçıncı aya kadar indi? Benim 40 günü geçti çok kalkık
Benimde ucu düşüktü. Kalkık ve sivri istemiyorum dedim. Deliklerden bahsetmedim. Küçültün falan diye, şu anda bahsetsemiydim diyorm. Fotoğraf gösterdim burun delikleri küçük olan fotoğtaf babynose burnu yani. Keşke biraz daha küçük olsaymış diyorum. Ama şişliğe gelince halen şiş en son inen kısım burun ucuymuş. Kuzenimin 3. Ayı halen şişlik var yanlarında onun. Masaj verdi mi doktorun?Burun ucum düşüktü kalkık olsun dedim acaba doktor beni yanlış anlayıp çok mu kaldırdı hafif indi daha çok insin istiyorum burun ucum çok şiş üstelik sizinde öyle miydi indi mi
Verdi ama az yapıp bıraktım burnum yanaklarım çok kızarıyodu diye siz yapıyor musunuz benim delikler ve kanatlara işlem yapılmadıBenimde ucu düşüktü. Kalkık ve sivri istemiyorum dedim. Deliklerden bahsetmedim. Küçültün falan diye, şu anda bahsetsemiydim diyorm. Fotoğraf gösterdim burun delikleri küçük olan fotoğtaf babynose burnu yani. Keşke biraz daha küçük olsaymış diyorum. Ama şişliğe gelince halen şiş en son inen kısım burun ucuymuş. Kuzenimin 3. Ayı halen şişlik var yanlarında onun. Masaj verdi mi doktorun?
Masaja yarın başlıyorum. Yanlarda dikiş yoktu. Nasıl bir işlem yaptı bilmiyorum. Ama düşüklüğü düzeldi. Bana bi tık kalkık yapıcam korkma, o zamanla düşücek dedi. Bunalıma girmiştim. Revizyon arayışına bile girmiştim. Ha şimdi çok mu düştü hayır ama göze batan görüntü gitti. Düşceğine inanıyorum artık.Verdi ama az yapıp bıraktım burnum yanaklarım çok kızarıyodu diye siz yapıyor musunuz benim delikler ve kanatlara işlem yapılmadı
İnşallah istediğimiz gibi olur kalkıklık insindeMasaja yarın başlıyorum. Yanlarda dikiş yoktu. Nasıl bir işlem yaptı bilmiyorum. Ama düşüklüğü düzeldi. Bana bi tık kalkık yapıcam korkma, o zamanla düşücek dedi. Bunalıma girmiştim. Revizyon arayışına bile girmiştim. Ha şimdi çok mu düştü hayır ama göze batan görüntü gitti. Düşceğine inanıyorum artık.
İnşallah olur, yapı meselesi ya kuzenime burnu için ne laflar söylediler umrunda olmadı, hepsinin ödemden olduğunu biliyorm dedi. Ve şu an fıstık gibi burnu var . O yüzden biz de olumlu düşünmeye çalışalım.İnşallah istediğimiz gibi olur kalkıklık insinde
Onunla mı çok kalkık ve şişti vay be darısı bizeİnşallah olur, yapı meselesi ya kuzenime burnu için ne laflar söylediler umrunda olmadı, hepsinin ödemden olduğunu biliyorm dedi. Ve şu an fıstık gibi burnu var . O yüzden biz de olumlu düşünmeye çalışalım.
Çok kalkık değildi ama burun kocamandı, doktor napmış ameliyatta hiç şekil vermemiş kocaman diyorlrdı. Hepsi ödemmiş. Şekli güzel şu an o halinin iki katı küçüldü burnu.Ama yanlarında ödem varmış halen doktor öyle dediOnunla mı çok kalkık ve şişti vay be darısı bize
Banada burnunu doktor büyük yapmış dediler ucu çok büyük ödem gibi duruyo inşallah benimde ucu küçülür eskisinden büyükÇok kalkık değildi ama burun kocamandı, doktor napmış ameliyatta hiç şekil vermemiş kocaman diyorlrdı. Hepsi ödemmiş. Şekli güzel şu an o halinin iki katı küçüldü burnu.Ama yanlarında ödem varmış halen doktor öyle dedi
İnşallah benimde öyle şu an, azalacak inşallahBanada burnunu doktor büyük yapmış dediler ucu çok büyük ödem gibi duruyo inşallah benimde ucu küçülür eskisinden büyük
16. Gün bugün ilk haftaki gibi değil. Hafif indi yavaşça düşücek bence çünkü halen üst dudağımı rahat hareket ettiremiyorum çok açamıyorum, gülemiyorum falan. Bi de şu an bi test yaptım kendime parfüm kokladım sağ ve sol tarafla soldan koku alamıyorum. Doktoruma sorucam yarın. Akıntı oluyor ve akıntı olunca kötü koku geliyor. Burnum temizken gelmiyor o koku. Umarım düzelcek olan bişeydir
Evet aynı canım iniyor emin ol sabırlı olBurun ucum düşüktü kalkık olsun dedim acaba doktor beni yanlış anlayıp çok mu kaldırdı hafif indi daha çok insin istiyorum burun ucum çok şiş üstelik sizinde öyle miydi indi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?