Ameliyat sonrası burun içi

NilCeren

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
1.093
805
323
İzmir
Ameliyatımın üzerinden 12 gün geçti, ilk bir kaç gün kanamam oldu ve burun içim iltihaplanmış. Tamponlar çıktıktan sonra farkettim ki burnumun içinde kan ve akıntılar birikip sertleşmiş. Ne yapmam gerekiyor bilemedim. Kulak çubuğuyla falan temizlenmiyor kesinlikle.

Bana teramisin krem vermişti doktor kulak çöpünü sıcak suya hafif Batirip daha sonra merhemle beraber temizliyordum. Sıcak su biraz yumuşamasını sağlıyor ve bunu günde 2 kere yapın kesinlikle Çünkü diğer türlü kuruduğu zaman daha zor olur.

Evet kuruyup bi daha zor çıkmasından daha çok korkuyorum açıkçası, ben de deneyeyim teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun. Peki doktorunuz nasorinse burun içi yıkama kiti türü birşey önermedimi?

Birgun burnumun icine baktigim da bir kirmizi tabaka gordum kulak cubuguyla oynadim kipirdadi koca bir tabaka ve igrenc kokuyodu pomad surup yumusatip lavaboya dusurdum kan kabuk olmustu berbat kokuyodu o dusunce nefesim acilmisti dr oynama kendi duser dedi dokunmadim bi daha zaten zamwnla yumusayip dusucekler

Aynı şekilde benim de, kabuklanıp azıcık oynayınca düşüyorlar ama bazıları yapışıyor. Tuzlu su önerdi, evde kendim hazırladım çekiyorum şimdi

Aynı şekilde benim de, kabuklanıp azıcık oynayınca düşüyorlar ama bazıları yapışıyor. Tuzlu su önerdi, evde kendim hazırladım çekiyorum şimdi
Bende serum almistim siringa ile sıkıyodum hem ucuz hemde 10 gun gidiyodu bi paket ,hatta hala bazen yaparm ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…