Ameliyat sonrası burun kalkıkligi

svdr64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
3
1
1
34
Arkadaşlar burun estetiği ameliyati oldum burun ucundan biraz aldırdım fakat ameliyatın 11. günü ve ben burnunu çok kalkık hissediyorum , aynı sorun başına gelen varmı psikolojim bozuldu , inermi zamanla,

benim 6 hafta oldu, doktor alçıyı ilk çıkardığı zaman resmen oturup ağlayasım geldi, aşırı derecede kalkıkdı, ben bu burunla dışarı çıkamam dedim ama inanılmaz derecede indi, ben o ilk görüntüden sonra inanmamıştım indiğine ama gerçekten çok iniyor.. çok fazla inceleme burnunu yoksa psikolojini bozarsın, 6 ayda çok değişiyormuş benim ilk haftaya göre şimdi bile çok farklı

Aynen bendede agladim kalkik diye benim suan 2 ayima girdim baya indi simdide fazla inmesin diyorum

Ya inşallah benimde öyle olur. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben hiç kalkık istemediğim halde aşırı kalkık olunca şok oldum inse bile nekadar inebilir diye. Bandaj çıktıktan sonra ki ilk halleriyle inmiş hali önden foto gönderebilirmisiniz özelden isterseniz. Aynaya bakınca burun deliklerim gözüküyor önden domuz gibi hissediyorum kendimi. Önden bakınca sizinde burun delikleri gözüküyormuydu havaya doğru

Bende de tam tersi oldu ameliyat sonrası cekilen fotografta cidden kalkıktı burnum ve asırı begenmistim alçılıyken de idare eder kalkıklıktaydı ama alçılar çıktığı anda bir anda düştü burnumun kalkıklıgı suan düz ucu yani kalkık sayılmaz ama sanki üst taraftaki kemer kısmı oturdukca kalkıyor gibi burnum sizce sonradan kalkar mı daha?

Merhabalar bende tam 10 gün önce hem kemik eğriliği hem burun eti hemde estetik ameliyat oldum. Yüzüme göre baya büyük bi burnum vardı önden bakınca seviyordum burnumu ama yandan felaketti. Neyse ameliyat oldum bi şekilde şu an tam olarak nefes alamıyorum 2 gün öncede atel ve tampon alındı aynada gördüğüm suratımı bir daha görmek istemedim. O kadar moralim bozuk ki deli gibi araştırma yapıyorum. Acaba iner mi hep böyle mi kalır nolur yardım edin

iniyor merak etmeyin, atel alındıkdan sonra takılan bantları ben çıkarıp aynaya baktığım zaman ağlamıştım burnum iğrenç oldu pişman oldum diye.. şimdi 6 hafta bitti 7.haftaya giricem, o kadar güzel indi ki anlatamam, o ilk haliyle alakası yok ayrıca nefes almada zamanla oturuyor, 2-3 ayı buluyormuş tamamen açılması

Ya inşallah iner inşallaj böyle kalmaz çünkü şu an kendimi harry potterdaki vol de mort gibi hissediyorum. Burun deliklerimin ortasındaki kısım çok içerde olduğundan ki bunu da kesilmeye bağlı diye düşünmek istiyorum çok kalkık duruyor. Birde burun Ucum böyle top gibi aşırı sert ayrıca

Kesinlikle iniyor benim tamponlar alindiktan sonra indi biraz daha da inmesin istiyorum ki benim burnumu ozellikle fazla kalkik yapti doktor o sekilde karar vermistik cunku gercekten iniyor

Kesinlikle iniyor benim tamponlar alindiktan sonra indi biraz daha da inmesin istiyorum ki benim burnumu ozellikle fazla kalkik yapti doktor o sekilde karar vermistik cunku gercekten iniyor
Benim tamponlarım çıkaralı tam 1 hafta oldu ama hala fazla kalkık

resim alabilir miyim

Kızlar 37 gun oldu ameliyat olalı dudagım ust kısmı kalkmış gulunce cok cirkın oluyorum Dişlerimin ust kısmı yarısı tek gorunuyor tam gevsemıyor dudagım bu durum gecıcı mı kalıcı Bı durum mu morelım cok bozuk yaa

o da geçiyor merak etmeyin benimde gülüşüm ilk ay çok kötüydü, zamanla düzeliyor

Sizin de dudagınızn ustu sısmıs mıydı gulunce dişlern Bı kısmı mı tek gorunuyor du?
evet bendede öyleydi, dudağım küçücük kalmıştı, ben gülünce dişlerim hiç gözükmüyordu ama şimdi tamamen düzeldi.. henüz 2.ayım yeni doldu.. sizinde 2-3 hafta sonra düzelir

Arkadaşlar burun estetiği ameliyati oldum burun ucundan biraz aldırdım fakat ameliyatın 11. günü ve ben burnunu çok kalkık hissediyorum , aynı sorun başına gelen varmı psikolojim bozuldu , inermi zamanla,
merhaba bende 11 gün önce estetik ameliyat oldum. Çok kalkık bir burun istemedim. Şu an görünümü tam istediğim gibi. Ancak zamanla iner diyorsunuz benimki de öyle olur mu sizce? Lütfen yardımcı olur musunuz?

merhaba bende 11 gün önce estetik ameliyat oldum. Çok kalkık bir burun istemedim. Şu an görünümü tam istediğim gibi. Ancak zamanla iner diyorsunuz benimki de öyle olur mu sizce? Lütfen yardımcı olur musunuz?
bende doktora ameliyattan önce kalkık istemiyorum dedim, mecbur bir miktar kalkık yapıyoruz çünkü zamanla iniyor demişti, alçıyı ilk aldığında inanılmaz kötü derecede kalkıkdı ama şimdi baya baya indi.. sizde nasıl olur bilemem tabi bende iyikide inmiş yani bu kadar, o ilk hali gibi kalkık kalmadı iyi ki

evet bendede öyleydi, dudağım küçücük kalmıştı, ben gülünce dişlerim hiç gözükmüyordu ama şimdi tamamen düzeldi.. henüz 2.ayım yeni doldu.. sizinde 2-3 hafta sonra düzelir
Sizde de burun deliklerinin ortasında yani ameliyat izinin orada şişlik oldu mu bende şu an var. Şişlik mi burun şeklim mi öyle anlamadım ben benimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…