Merhaba. Bu konu çok kafama takılıyor. Ödemlerin hızlı bir şekilde inmesine destek sağlamak için masajın önemine inanıyorum. Ama bazı doktorlar hiç önermiyor,2 ay ellemeyin diyen de var bazıları da şiddetle öneriyor. Youtube'da bu konuda doktorların kendi görüntüleriyle çekilmiş bir sürü video var. Masaj şekillerini de gösteriyorlar. Benim doktorum masaj yapabilirsin dedi. Şu klasik masaj hareketi. Burun sırtından (burun ucunu destekleyerek) aşağıya doğru masaj. Hatta burun deliklerine arada sırada pamuk tıkıştır,baskı yapıp ödemi azaltsın dedi. Benim burnum daha çok yeni,8. günümdeyim.
Siz ne zamandan itibaren masaj yapmaya başladınız ? Ne kadar süredir yapıyorsunuz ?Faydası-zararı gören oldu mu ? Günde ne kadar yapıyorsunuz ? Masaj yaparken burna belli bir baskı uygulamak gerekiyor,bu baskı ne seviyede.
Ay çok soru sordum :) Deneyimliler aydınlatırsa çok memnun oluruzzzz
Siz ne zamandan itibaren masaj yapmaya başladınız ? Ne kadar süredir yapıyorsunuz ?Faydası-zararı gören oldu mu ? Günde ne kadar yapıyorsunuz ? Masaj yaparken burna belli bir baskı uygulamak gerekiyor,bu baskı ne seviyede.
Ay çok soru sordum :) Deneyimliler aydınlatırsa çok memnun oluruzzzz