Ameliyat sonrasi burun sırtında ele gelen düzensizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.433
771
53
Merhaba ameliyattan sonra burun sırtına dokunduğunuzda kusurlar hissediyor musunuz yoksa sorun olduğu için mi bende böyle. Hala eski kemerimi hissediyorum sanki ve burun kökünde ufak kemik çıkıntısı hissediyorum.kaydirak gibi bir his olmuyor bende mi sorunnn :((( ..

Dışardan belli oluyor hele iki kasımın arasındaki çıkıntı dokununca baya kötü doktora sorduğumda riskli bölge anca o kadar yapabildim dedi Yunan burnu gibiydi benim. Burun sirtinda da değişik yani dışardan az belli ama ben hissediyorum orayı da

Derim kalın cildim yağlı idi. 10 aydayım ilk aylarda masaj yap geçer dediği şeyler de geçmedi. O Instagramdaki sonuçları göremedim maalesef hacimli görünüyor.

Benim ilk ameliyatımda burun sırtına dokunduğumda elime gelen bir şey yoktu.İkinci de bozuldu .Hem çıkıntılar hem çukurluklar hissediyorum.Kıkırdak ve kemik yapıda sorun varsa ele geliyor.Yoksa pürüzsüz olur.

Benim ilk ameliyatımda burun sırtına dokunduğumda elime gelen bir şey yoktu.İkinci de bozuldu .Hem çıkıntılar hem çukurluklar hissediyorum.Kıkırdak ve kemik yapıda sorun varsa ele geliyor.Yoksa pürüzsüz olur.
Evet ya böyle olmamaliydi diyorum bu his bile çok kötü dışardan belli olmasa neyse diyeceğim ama belli. Lokal törpü yapacak ama ne kadar değişir bilmiyorum siz neden ikinciyi olmuştunuz

Bendede var disardan belli olmuyor gibi ama. Bol Masaj yap iyilesme.surecinde cok normal.bu.gecmezse 1.senenin sonunda hallederiz dedi doktorum

Evet ya böyle olmamaliydi diyorum bu his bile çok kötü dışardan belli olmasa neyse diyeceğim ama belli. Lokal törpü yapacak ama ne kadar değişir bilmiyorum siz neden ikinciyi olmuştunuz
Burnumun sağ tarafı fazla törpülenmişti.Asimetrik ve gölgeli duruyordu.Ucum da hafifçe sağa meyilliydi.Doktorum nasıl emek verdiyse daha kötüsünü yapmayı başardı.

Geçmiş olsun 3. Kez düşünüyor musuniz
İlk gördüğüm günden beri düşünüyorum ama daha kötüye götürmekten korkuyorum.Şimdiye dek iki doktorla görüştüm.Her ameliyatla riskin arttığını, risk almaya değecek kadar kusurlu bir burun olmadığını söylediler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X