Ameliyat sonrasi burun sisliklerini gidermenin yollari ..

Bleudream

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
422
0
116
Merhaba kizlar,

3 Gun once burun ameliyati gecirdim, ve suan oldukcada sis yuzum, gozlerimn alti ve cenemin etrafi sisti baya.. Morluklari gidermek icin doktorumun verdigi arnica kremi kullaniyorum..

Sizin bana tavsiye edebilceginiz, herhangi bir krem, caylar vs varmi?? Siz hangi yontemlerle sislerinizi gidermeye calistiniz?:kkk:?

Merhaba kizlar,

3 Gun once burun ameliyati gecirdim, ve suan oldukcada sis yuzum, gozlerimn alti ve cenemin etrafi sisti baya.. Morluklari gidermek icin doktorumun verdigi arnica kremi kullaniyorum..

Sizin bana tavsiye edebilceginiz, herhangi bir krem, caylar vs varmi?? Siz hangi yontemlerle sislerinizi gidermeye calistiniz?:kkk:?

geçmiş olsun cnm nihayet oldun demek kime olmuştun sen ameliyatını..şişlikler ve morluklar için arnica krem veriyorlarmış ama bana vermediler kendiliğinden geçti anlıcan

arnica yı ben de kullandım. bol su ve tarçınlı yeşil çay içtim ödemler için.
bugün 1 hafta oldu ne morluk ne de ödem kaldı. ben de bu dünyadan olmaya bir yaratık gibiydim ama 3.günden sonra belirgin bi şekilde azalmaya devam ediyo.

kızlar arnica kremi dotorum bana da verdi ama ben 1 hafta kullanıp bıraktım göz altımdaki morluklar için vermişti..
burnuna sürüp kullanan ve ödemleri şişlikleri geçen arkadaşlar varmı????? ben sadece göz altı morlukları için biliyordum??

elma ye demişti bir tanıdığım.. bide maaydonoz suyu ii geliomuş ama o ödem için sanırım..

benim bildiğim kadarıyla maydonuzun kanı sulandırma etkisi de var kanamayı artırıcı etkisi olur mu birde benim arkadaşım teoman hocada olmuştu ona doktor ödem için brominela ananas enzimi bir hap vermiş GNc de satıldığı gördüm ben ödem giderici ve enfeksiyon önleyici etkisi varmış onu almayı düşünüyor fakat hem araştırcağım birde veli aslana sormayı düşünüyorum

geçmiş olsun canım, inşallah istediğin burna kavuşursun:) maydonoz suyu ,bitki çayı vs. ilk 1 hafta-10 gün çok kullanma derim. tamponların çıkarken kanaman olabilir. sonrasında ufak ufak başlarsın. ananas yemeye ve günde 1-2 fican ısırgan çayı kullanmaya başlamıştım ben 2. haftadan sonra. bol taze meyve tüketmek,su içmek; tuzu ve kafeinli içecekleri kısmak işe yarar. yine de arkadaşların belirttiği gibi en iyi ilaç zaman oluyor.

Son düzenleme:
en iyisi sanırım bol su içmek..bol su ile ödemimi attığıma inanıyorum..ciddi anlamda tanınmayacak haldeydim..çok şişmiştim..box maçından çıkmış gibiydim..kısa sürede toparladım şkr..

geçmiş olsun cnm nihayet oldun demek kime olmuştun sen ameliyatını..şişlikler ve morluklar için arnica krem veriyorlarmış ama bana vermediler kendiliğinden geçti anlıcan

kendiliğinden geçti diye yazmışsında canım, ne kadar zamanda geçti benim 1 ay oldu morluk da var şişlikde.....bide özel bişeler yaptınmı canım...

Back
X