Çok teşekkür ederimMaşallah burnunuz harika olmuş,yüzünüze çok yakışmış,henüz tecrubem yok ama bildiğim altı aya kadar şişliklerin devam edebildigi,bana kalirsa şiş durmuyor gayet güzel burnunuz.
Ben de iki hafta sonra ameliyat olacağım, inşallah sizin gibi güzel bir sonuç olur.
Tekrardan teşekkür ederimÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için,aklıma takılan birşey olursa yardımını isterim muhakkak.
Şimdilik tek endişem ameliyat sonrası toparlanma süreci hakkında.
İki kucuk çocuğum var,onları uzun süre ihmal etmek zorunda kalmak beni uzer.
İnşallah kolay atlatirim.
Sen o kadar güzelsin ki masallah,detaya da insek seni bozmaz inan,gayet yakışmış burnun,hiç kendini üzme.
Darısı başıma artık
Doktorumun adı Talha Tanyeli KBB ci devlet hastanesinde oldum ameliyatı, önceki burnuma göre kalın olduğu için bana öyle geliyor heralde, bilemedim kiDoktorun kimdi? Burnun güzel görünüyor. Burun ucunun inmesi daha çok zaman alıyor. Kalın deriliysen 6 ay değil bir yılda da değişim görürsün uç kısmında. Şu an da büyük görünmüyor zaten.
Gerçekten harika olmuş kesinlikle doktorunuza gitmeyi düşünüyorum.Doktorumun adı Talha Tanyeli KBB ci devlet hastanesinde oldum ameliyatı, önceki burnuma göre kalın olduğu için bana öyle geliyor heralde, bilemedim ki
6 aydan da uzun sürüyorsa ozaman şuan uzulmek için cok erken
Cok tesekkur ederimGerçekten harika olmuş kesinlikle doktorunuza gitmeyi düşünüyorum.
Gözlerinizin güzelliği daha çok belli olmuş bayıldım
Arada 1 ay farkımız var, iki aylıkken benimki biraz daha şişti. Şuan hala şiş ama inan 1 ayda bile fark oluyor şiş biraz iniyoŞiş değil güzel ohoo sen bide benimkini görsen( iki ay oldu burnum kocaman üstelik delikler eşit değil
Acaba ucu ne zaman eski burnumuz gibi olcak?Benim 6 ay dolmak üzere. Ben fark etmiyorum ama 3 aydir görüşmediğim arkadaslar baya küçülmüş diyor. Ama hala ucu sert ve şiş bence
Heralde bir yılı bulacak . Kendi doktorum normal değilisin demisti. Ama baska bir doktor kalin değilisin bir yılı bulur inmesi dediAcaba ucu ne zaman eski burnumuz gibi olcak?
Belki sen hergun gördüğün için farketmiyorsundur:)
Hmm, masaj yapıyor musun pekiHeralde bir yılı bulacak . Kendi doktorum normal değilisin demisti. Ama baska bir doktor kalin değilisin bir yılı bulur inmesi dedi
Ilk baslarda cok yapıyordum ama artık yapmiyorumHmm, masaj yapıyor musun peki
Masaj bana çok iyi geliyor, yaptıktan sonra bir miktar inme olmuş gibi hissediyorumIlk baslarda cok yapıyordum ama artık yapmiyorum
Masajı nasıl yapıyosunn ne kadar bastırıyosun? Ben baya bastırıyorum küçülsün diyeMasaj bana çok iyi geliyor, yaptıktan sonra bir miktar inme olmuş gibi hissediyorum
İnşallah en kısa zamanda normale döner oturur burunlarımız
Doktor bana hissederek yap çok bastırma ama hisset demişti, Bende hafif bastırarak yapiyorum. Masaj iyi geliyor kesinlikle:)Masajı nasıl yapıyosunn ne kadar bastırıyosun? Ben baya bastırıyorum küçülsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?