Ameliyat sonrası burun ucu şişliği

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
Merhaba, ameliyat olalı 80 gün oldu. Yani neredeyse 3. Ayımdayım. Genel olarak memnunum ancak burun ucum biraz kalın deriliymiş ve orası biraz şiş duruyor. Tecrübeli arkadaşlar, o şiş iner mi burun ucum zariflesirmi yoksa böyle kalır mı? 6. Aya kadar bekleyin diyorlar ancak arada panik oluyorum böyle kalcak diye. Bı de önceki burnum kemerli,uzun ve eğriyi ama karşıdan bakıldığında inceydi. Sanki biraz kalınlaştı gibi şimdi.
Merak ettiğim 3 .Ay ve 6 .Ay arasında ne gibi bir fark oluyor ? İncek mi bu sisler? Şuan karşıdan bakıldığında böyle duruyor

Maşallah burnunuz harika olmuş,yüzünüze çok yakışmış,henüz tecrubem yok ama bildiğim altı aya kadar şişliklerin devam edebildigi,bana kalirsa şiş durmuyor gayet güzel burnunuz.
Ben de iki hafta sonra ameliyat olacağım, inşallah sizin gibi güzel bir sonuç olur.

Çok teşekkür ederim Ameliyatına az kalmış, inşallah herşey gönlünce olur Ameliyat sonrası sorcagin bişey olursa ben hep buralardayım sorabilirsin,o dönem insan çok meraklı ve telaşlı oluyor:)
Benim burnuma gelirsek, evet önceki burnumdan kat kat iyi,genel olarak seviyorum ama detaya inince kafam çok takiliyor bazı seylere. Sanırım ameliyat psikolojisi. Çünkü ameliyat öncesi ne olursa olsun takilmicam bu burnumdan iyi olsun da falan diyordum. Şimdi sürekli inceliyorum nedense 6. Aya kadar nasıl olcak çok merak ediyorum

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,aklıma takılan birşey olursa yardımını isterim muhakkak.
Şimdilik tek endişem ameliyat sonrası toparlanma süreci hakkında.
İki kucuk çocuğum var,onları uzun süre ihmal etmek zorunda kalmak beni uzer.
İnşallah kolay atlatirim.
Sen o kadar güzelsin ki masallah,detaya da insek seni bozmaz inan,gayet yakışmış burnun,hiç kendini üzme.
Darısı başıma artık

Tekrardan teşekkür ederim insllah Allah'ın izniyle rahatca atlatırsın. Her zamanda bana mesaj atabilirsin:) İlk 1 hafta biraz zor geçiyor sadece, daha sonra tamponlar çıkınca rahatlama geliyor ama tabiki yinede dikkat etmek lazım. Ani hareketlerden kacinmak lazim. Tampondan sonra ev işini,yemek hazırlamayı vs. Rahatça yapabilecek kıvama geliyor insan,sadece çocuklarla yakın temasa gecmemekte fayda var darbe açısından onun dışında için ferah olsun

Doktorun kimdi? Burnun güzel görünüyor. Burun ucunun inmesi daha çok zaman alıyor. Kalın deriliysen 6 ay değil bir yılda da değişim görürsün uç kısmında. Şu an da büyük görünmüyor zaten.

Doktorumun adı Talha Tanyeli KBB ci devlet hastanesinde oldum ameliyatı, önceki burnuma göre kalın olduğu için bana öyle geliyor heralde, bilemedim ki
6 aydan da uzun sürüyorsa ozaman şuan uzulmek için cok erken

Doktorumun adı Talha Tanyeli KBB ci devlet hastanesinde oldum ameliyatı, önceki burnuma göre kalın olduğu için bana öyle geliyor heralde, bilemedim ki
6 aydan da uzun sürüyorsa ozaman şuan uzulmek için cok erken
Gerçekten harika olmuş kesinlikle doktorunuza gitmeyi düşünüyorum.
Gözlerinizin güzelliği daha çok belli olmuş bayıldım

Bu durum bende de var 3. Ay doldu ama ucu şiş hala bazen burun kanatları da sişip inio üzülüyorum bazen cok iyi oluyor bazen de tekrar sisiyor umarım 6. Ayda gecer

Gerçekten harika olmuş kesinlikle doktorunuza gitmeyi düşünüyorum.
Gözlerinizin güzelliği daha çok belli olmuş bayıldım
Cok tesekkur ederim Aynı doktora erkek kardeşimde ameliyat oldu o şuan 7. Ayinda. Herhangi bir sorun yaşamadı. Bende genel olarak memnunum

Şiş değil güzel ohoo sen bide benimkini görsen ( iki ay oldu burnum kocaman üstelik delikler eşit değil

Şiş değil güzel ohoo sen bide benimkini görsen ( iki ay oldu burnum kocaman üstelik delikler eşit değil
Arada 1 ay farkımız var, iki aylıkken benimki biraz daha şişti. Şuan hala şiş ama inan 1 ayda bile fark oluyor şiş biraz iniyo

Benim 6 ay dolmak üzere. Ben fark etmiyorum ama 3 aydir görüşmediğim arkadaslar baya küçülmüş diyor. Ama hala ucu sert ve şiş bence

Benim 6 ay dolmak üzere. Ben fark etmiyorum ama 3 aydir görüşmediğim arkadaslar baya küçülmüş diyor. Ama hala ucu sert ve şiş bence
Acaba ucu ne zaman eski burnumuz gibi olcak?
Belki sen hergun gördüğün için farketmiyorsundur:)

Acaba ucu ne zaman eski burnumuz gibi olcak?
Belki sen hergun gördüğün için farketmiyorsundur:)
Heralde bir yılı bulacak . Kendi doktorum normal değilisin demisti. Ama baska bir doktor kalin değilisin bir yılı bulur inmesi dedi

Masaj bana çok iyi geliyor, yaptıktan sonra bir miktar inme olmuş gibi hissediyorum
İnşallah en kısa zamanda normale döner oturur burunlarımız
Masajı nasıl yapıyosunn ne kadar bastırıyosun? Ben baya bastırıyorum küçülsün diye

Masajı nasıl yapıyosunn ne kadar bastırıyosun? Ben baya bastırıyorum küçülsün diye
Doktor bana hissederek yap çok bastırma ama hisset demişti, Bende hafif bastırarak yapiyorum. Masaj iyi geliyor kesinlikle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…