Ameliyat sonrası burun ucu

ylnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
13
7
88
İstanbul
Selam kızlar. 1 hafta önce burun ameliyati septumrinoplasti oldum. Burundaki tamponlar bugün aldırdım. Sorunum şu arkadaşlarım burun üçünün biraz kalkık olduğunu ve ameliyat kesiminin olduğu yerin biraz gergin durduğunu söyledi. Bu biraz kafama takıldı. Daha önceden ameliyat olanlar yardım edebilir mi? Burun ucu ilerleyen zamanda iniyor mu? Kesigin olduğu yerdeki gerginlik geçer mi? Lütfen yardım

Merhaba canim. Ben ameliyat olalı tam 1 ay oldu kaş arasındaki ödemlerim indi sadece burun ucu ve dikiş bölümünde hissizlik var hala. Burun ucu göz yanılması ve sislikle birlikte biraz daha fazla kalkık ve gergin durabilir ama ödemler indikçe gerginlik olmadığı için biraz aşağı da iniyor. Ha bide doktorundan ne kadar kalkık bi burun istediğine bağlı ama odemlerden dolayı kalkık ve gergin olabiliyor geçici bi durum daha çok yeni ameliyatlisin Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım. Aslında burun hoşuma gitti. Şekil olarak burun ucu normal gibi duruyor da tam kesigin olduğu yerden dolayı göze çarpıyor. İnşallah ödemedendir de düzelir.

Çok teşekkür ederim canım. Aslında burun hoşuma gitti. Şekil olarak burun ucu normal gibi duruyor da tam kesigin olduğu yerden dolayı göze çarpıyor. İnşallah ödemedendir de düzelir.

En fazla ödem olan yer burun ucu ve dikişlerin olduğu yer hatta ben şuan ruj bile süremiyorum Gerildiğinde dikişlerin olduğu yer patlayacakmış gibi hissediyorum. Geçicek inşallah hepsi. Benimde burun ucum biraz fazla düştü yarın kontrole gidicem inşallah düzeltilecek bişeydir. Dua et benim için

kızlar 16 gün önce ameliyat oldum burnum şu anda yüzüme göre çok kısa ve kalkık görünüyor.
zamanla ödem azalınca ve burun ucu düşünce biraz daha uzun görünür mü yoksa böyle kısacık mı kalır çok endişeliyim lütfen tecrübelerinizi paylaşın

Back
X