ben de aynı dertten muzdaribim. burun derisini çok iyi temizleyemediğimizden oluyo bence.
Bencede ama artık cok daha temizlemeye çalışıyorum yağlı yememeye fln gecer insallah en yakın zamanda :)
ayyy bende çok çektim bu durumu şuan 50. günüm hala var ama eskisi gibi deil:) size tavsiyem yer yağlandığında sabunla yıkamayın sabunda yağdan yapılıo sonuçta yıkayıncada deride donuyo ve derinizin yağ dengesi bozuluyor bir süre sonra dahada yağlanıyorben karbonatla suyu sulandırıp günde bi kaç kere tonik niyetine siliyorum burnumun üstünü.ve her yağlandığında sadece suyla yıkayın.bide bi çay çaşındanda az yağsız yoğurt,bi iki damla limon ve bi çimdikte karbonatla bi kaç günde bir temizliyorum benden bu kadar:)
Kızlar ameliyat olalı bi buçuk ay oldu bir kaç haftadır burnumda bir sürü kücük kücük sivilce cıktı sıkamıyorum ve biraz kasıdıgımda hemen kanıyorlar. Ve burnum cok yaglııı. Aynı sorunu yaşayan var mı aramızda ? Nasıl bakım yapabilirim bu durumdan kurtulmak için. Fikir verirseniz cok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Yalnız değilmişim! :) bende de oldu üstelik benm cildim çok kuru bir yapıya sahiptir ona rahmen sadece burnumda inanılmaz yağlanma oluyordu sabahları kalktığımda resmen burnum yağ içinde kalmış ve sivilcelenmiş oluyordu şimdi epey azaldı ve birbuçuk aydan sonra başladı ilginç bir şekilde
Aynen benimde bir ayı geçiyordu başladığında. Ondan önce cok kuruydu derim soyuluyordu fln.. Sabahları cok fena yağlı oluyor benimkide ama gecicek inşallah :)
Sebebi neymiş ki acaba? bende beyaz beyaz benek menek sivilceler çıkıyordu bi sıkıyordum dünyanın iltihabı çıkıyordubir ara ciddi anlamda korkmuştum
sorunlar hep aynı demekkiaynı sorun bende de vardı kızlar. ben dayanamadım sıktım hep o sivilceleri çok bastırmadan. şimdi yoklar. clinique in yüz temizleme jelini kullanıyorum sivilce siyah nokta sıfır. sabahları uyandığımda burnumun ucu yağlı yağlı parlıyor gün içinde de özellikle güneşli havalarda tekrar parlamaya başlıyor
Evet hemen kanıyorlaryukardada birisi yazmıstı iyi temizleyemedigimzden olabilir diye ondan olabilir bencede
Süper o jel mi geçirdi yani? Bende Aliim o zaman zaten iyi bi marka
ben kendımi bildim bileli günde iki kez hassas ciltler için olan yıkama jelimle yıkardım ve aynı işleme devam ettim hiç de sorun çıkmamıştıbilemedimki ben farklı yorumlamıştım o sivilceler iltihaplar cıktıkca (aynı şekilde benim de kanadı o minnacık noktalardan nasıl öyle kan cıktı anlamadım), burnum iltihapları cıktıkca indi çok daha hızlı iyileşmeye başladı ben öyle gördüm acaba dedim içinde atamadığı iltihapları falan bu yolla deriden mi atmaya çalışıyor ya da deri altındaki travmalardan dolayı mı burun üstü cilt doku yapısı değişiyor işte orda kafam karıştı :) sonra amaaan dedim bekleyip görcez :) şimdi sivilce falan çıkmıyor ama arada sabah uyandığımda epey yağ salgılamış şekilde olabiliyor
aslında şöyle. ameliyat öncesi burnumda çok siyah nokta oluşurdu haftada birkaç kez sıkarak temizlerdim. yine dolardı birkaç güne. t bölgem zaten yağlıydı ameliyat sonrası siyah noktalarım daha da artacak diye korkuyordum. cildim aşırı hassas ve kılcal damarlarım belirgin olduğu için yüz yıkama jeli kullanmıyordum. bu ürün çok hassas ve benim gibi kılcal damarları belirgin olanlar için. tüm cilt tipleri için var tabii. çok memnun kaldım biraz pahalı ama siyah nokta olayı yok burnumda ona gerçekten değiyor
aslında şöyle. ameliyat öncesi burnumda çok siyah nokta oluşurdu haftada birkaç kez sıkarak temizlerdim. yine dolardı birkaç güne. t bölgem zaten yağlıydı ameliyat sonrası siyah noktalarım daha da artacak diye korkuyordum. cildim aşırı hassas ve kılcal damarlarım belirgin olduğu için yüz yıkama jeli kullanmıyordum. bu ürün çok hassas ve benim gibi kılcal damarları belirgin olanlar için. tüm cilt tipleri için var tabii. çok memnun kaldım biraz pahalı ama siyah nokta olayı yok burnumda ona gerçekten değiyor
öyle dsünmemistim hic :) ama ameliyattan dolayi daha hassas oldugu icin kaniyordur herhalde.. sen ameliyat olali ne kadar oldu ve kime olmustun ?:)
Dr bu onerilerin hicbirini faydali bulmadi ve dediki baticon sur ve yat kurusun sivilceler bende denedim iyi geldi simdilik ve gazli bezle tonik suruyorum peeling gibikizlar yeni bi fikri olan var mi sivilce konusunda karbonati oneriyor musunuz?
ben sabunla yikamistim sabah :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?