Ameliyat sonrası buz uygulamasi yardim

cizoto

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
17
3
6
35
Merhaba arkadaslar. Ben iki hafta sonra burun ameliyati olacagim. Ameliyat sonrasi buz uygulamasi icin nasil birsey almaliyim. Buz uygulamasi yuze mi goze mi yapiliyor. Bunun gibi birseye ihtiyacim olur mu? Isimi kolaylastirir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20170823-201135.webp
    Screenshot_20170823-201135.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 704
Burnuna ağırlık verir bence bu
Sen doktoruna söylersin o sana jel yazar ama zaten doğru dürüst süremiyorsun yüzünün ortası alçıda olduğu için ben bi faydasını görmedim

bu muhtemelen burnuna ağırlık yapar benim en verim aldığım yöntem hastane de bana uygulanan iki ameliyat eldivenine buz doldurup yukarıdan bağlayıp gözlerime koyduğum yöntem. burna baskı yok, alından sarkıtılıyor. ben temmuzun ortasında ameliyat oldum, buz koymayı ihmal etmeyin başta çok koymadığım için çok kötü şiştim, sonradan buz koyunca bile bana iyi geldi.

watsonsta gözlük gibi değil de tekli jel buz maskeleri var onu çok kolay gözüne koyabilirsin alçına değmiyor. ve ben ilk gün yüzüme jel buzlardan çok koyduğum için morarmam şişliğim olmadı buz çok önemli. hatta yüzüne değdirmeye dayanamıyorsan saç diplerine değdir en azından

Biz bir torba ameliyat eldiveni aldık ..bu eldivenlere buz doldurup göz kapaklarına gazlı bez üstüne bu kelebek gibi bağlanmış ( ucuca eklenmiş ) eldivenlerden koyduk..
Buzu hasta bakıcı ve hemşirelerden alıyorduk ..

Buzlar sık sık eridiği için o maskeniz yetmeyecek ..15 dakikada bir buz konuyor çünkü

Back
X