Ameliyat sonrasi buz yanigi...! çözümü var mı, kalıcı mı? lütfennnn :(

buketim_0688

hEp sEvdim sEni..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.279
1.084
333
Kizlar lutfen ya bi bildiginiz varsa soyleyin..5.gunumdeyim..
yanaklarim balon gibi sisti diye buz koydum sürekli.. ama buz kalibini icine koydugum bez pek ise yaramamis olmali ki yuzumu yakti sanirim.. yuzum karardi ve tek yanagimda parmak uzunlugunda yesillenme var. Yani bi garip renk degisimi var.. fotoda belli olmuyo.. beni direk gören farkediyor.. gecer mi buz yanigi.? Yuzum esmerlesti.duzelir deyin lutfen moralim bozuldu ..

canım ateş yanığı bile geöiyor, merak etme bişey olmaz, cilt öyle dururmu hiç, muhakkak kendini yeniler.. silverdin kullanabilirsin harika bir kremdir. her türlü yanığa birebirdir.

Ay
canım ateş yanığı bile geöiyor, merak etme bişey olmaz, cilt öyle dururmu hiç, muhakkak kendini yeniler.. silverdin kullanabilirsin harika bir kremdir. her türlü yanığa birebirdir.
Insallah oyledir. Nette arastirdim da pek bi bilgiye rastlamadim. Karda sogukta yuzde olusan yaniktan kizarikliktan bahsediliyor.. ama bu daha farkli bisey sanirim. Silverdini sen deyince hatirladim canim.ama su siralar o kadar cok para gitti ki ilaca ameliyata falan.. bi de o krem bu tur yaniklara ise yaramazsa bosuna almis olmak istemiyorum.. sagol yorumun icin.insallah duzelirim canim

O morluktur ya, geçer. Yaniii geçer dimi.
Yüzüme bez koyuyorum ( sargı bezi) üzerine de eldiven içinde buz. Öyle öğrettiler, sen nasıl yapıyorsun canım

Buz gözlerime zarar verecek diye korktum çok, hala da korkuyorum.
Gözlerim kaşınıyor bugün, normal mi?

Buz gözlerime zarar verecek diye korktum çok, hala da korkuyorum.
Gözlerim kaşınıyor bugün, normal mi?
Canim valla ben de ilk gunler eldivenle yapiyordum.artik onla ugrasmiyorum.. jel ya da sert buz kalibi oluyo ya mavi.. onu buz kilifinin icine koyuyorum.ustune yatiyorum. Artik gozlerime degil yanaklarima buz koyuyorum son 2 gundur. Gozlerime koyamiyorum acayip donuyo ve aciyo degisik degisik.. kasinti hakkinda pek bi bilgim yok malesef..

Ama bide su var.. o tek kat bez pek ise yaramiyor.. atletime sardim dun gece o buz kalibini.. dun farkettim buz baya yakiyormus yuzu

Benede de ameliyat sonrası olmuştu buz yanığı .2-3 hafta sonra ordAki siyah yanık deri kendiliğinden soyulup yok oluyor.hiçbir iz kalmıyor.

Soyulmaya başlayacağı Zaman kendini belli ediyor zaten.bende elimle deriyi kaldırmıştım. Soyulan derinin altından beyaz bir deri görünüyor.ama o beyazlık da bir kaç gün içinde kendi cilt rengini alıyor.

Suanda yesil gibi aslinda.. sonradan mi siyaha donuyor.? Az once peeling taptim. Salatalikla yumurta akini karistirip maske yaptim yuzume.. rengi acilsin diye degil de.. sirf kendimi daha iyi hissetmek icin :)

Canım silverdin krem harika bişey... Çok para da değil maksimum 10 lira falandır bak.. Al kesin sür anında rahatlatır canım..

peeling mi yapıyorsun ben hala yüzümü bile yıkamaya korkuyorum nerdeyse :) ellerimle su sürüp, gül suyu ile pamukla temizliyorum :)
Valla ne bulduysam yaptim bugun. Yuzum parladi tekrardan.. tabi gecmedi o buz yaniklari.. sonra gunes kremi ve gozalti kapaticisi bile surdum cok bastirmadan :) kendimi daha iyi hissettim bi kac saat de olsa.. suan gene arnica kreme devam :) sen kac gunluktun canim.? P pina colada

10 gün bitti canım. ben biraz fazla pimpirikliyim çok fazla gülmüyorum bile burnum çok gerilmesin diye. düşün artık :)

senin de yüzün çok parlıyor mu şu an? ilk günler temizlememe rağmen yüzüm acayip yağlanıyordu. son 2-3 gündür normale döndüm.

senin de yüzün çok parlıyor mu şu an? ilk günler temizlememe rağmen yüzüm acayip yağlanıyordu. son 2-3 gündür normale döndüm.
Evet aynen cok yagli cildim.. normalde kupkurudur.. arnica mi yapti bilemedim. Herkes siyah nokta cikiyo diye sikayet edince ben de peeling yapiyim da gozenekler dolmasin dedim napiyim

Evet aynen cok yagli cildim.. normalde kupkurudur.. arnica mi yapti bilemedim. Herkes siyah nokta cikiyo diye sikayet edince ben de peeling yapiyim da gozenekler dolmasin dedim napiyim
benim de cildim çok kurudur. hiçbirşey sürmememe rağmen benim de cildim çok yağlıydı. parıl parıldım :) herkeste oluyor demek ki.
dr.um beni de siyah nokta konusunda uyardı. ufak hareketlerle temizle yoksa siyah nokta olur dedi. ama peeling yapma burnuna cnm. o kdrına gerek yok. pamukla bi temizleyici ile sil yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…