- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
- Konu Sahibi buketim_0688
-
Insallah oyledir. Nette arastirdim da pek bi bilgiye rastlamadim. Karda sogukta yuzde olusan yaniktan kizarikliktan bahsediliyor.. ama bu daha farkli bisey sanirim. Silverdini sen deyince hatirladim canim.ama su siralar o kadar cok para gitti ki ilaca ameliyata falan.. bi de o krem bu tur yaniklara ise yaramazsa bosuna almis olmak istemiyorum.. sagol yorumun icin.insallah duzelirim canimcanım ateş yanığı bile geöiyor, merak etme bişey olmaz, cilt öyle dururmu hiç, muhakkak kendini yeniler.. silverdin kullanabilirsin harika bir kremdir. her türlü yanığa birebirdir.
Canim valla ben de ilk gunler eldivenle yapiyordum.artik onla ugrasmiyorum.. jel ya da sert buz kalibi oluyo ya mavi.. onu buz kilifinin icine koyuyorum.ustune yatiyorum. Artik gozlerime degil yanaklarima buz koyuyorum son 2 gundur. Gozlerime koyamiyorum acayip donuyo ve aciyo degisik degisik.. kasinti hakkinda pek bi bilgim yok malesef..Buz gözlerime zarar verecek diye korktum çok, hala da korkuyorum.
Gözlerim kaşınıyor bugün, normal mi?
Aa cok sevindimmm.. bayrama kadar gecse keske :) peeling yapsam daha cabuk soyulur o zamanBenede de ameliyat sonrası olmuştu buz yanığı .2-3 hafta sonra ordAki siyah yanık deri kendiliğinden soyulup yok oluyor.hiçbir iz kalmıyor.
Suanda yesil gibi aslinda.. sonradan mi siyaha donuyor.? Az once peeling taptim. Salatalikla yumurta akini karistirip maske yaptim yuzume.. rengi acilsin diye degil de.. sirf kendimi daha iyi hissetmek icin :)Soyulmaya başlayacağı Zaman kendini belli ediyor zaten.bende elimle deriyi kaldırmıştım. Soyulan derinin altından beyaz bir deri görünüyor.ama o beyazlık da bir kaç gün içinde kendi cilt rengini alıyor.
Canım silverdin krem harika bişey... Çok para da değil maksimum 10 lira falandır bak.. Al kesin sür anında rahatlatır canım..Ay
Insallah oyledir. Nette arastirdim da pek bi bilgiye rastlamadim. Karda sogukta yuzde olusan yaniktan kizarikliktan bahsediliyor.. ama bu daha farkli bisey sanirim. Silverdini sen deyince hatirladim canim.ama su siralar o kadar cok para gitti ki ilaca ameliyata falan.. bi de o krem bu tur yaniklara ise yaramazsa bosuna almis olmak istemiyorum.. sagol yorumun icin.insallah duzelirim canim
Himm. Bisey degilmis. O zaman yarin alayim canm.. evde de lazim olabilir baska bi zamanda..Allah korusun da..Canım silverdin krem harika bişey... Çok para da değil maksimum 10 lira falandır bak.. Al kesin sür anında rahatlatır canım..
peeling mi yapıyorsun
Aa cok sevindimmm.. bayrama kadar gecse keske :) peeling yapsam daha cabuk soyulur o zaman
Valla ne bulduysam yaptim bugun. Yuzum parladi tekrardan.. tabi gecmedi o buz yaniklari.. sonra gunes kremi ve gozalti kapaticisi bile surdum cok bastirmadan :) kendimi daha iyi hissettim bi kac saat de olsa.. suan gene arnica kreme devam :) sen kac gunluktun canim.? P pina coladapeeling mi yapıyorsunben hala yüzümü bile yıkamaya korkuyorum nerdeyse :) ellerimle su sürüp, gül suyu ile pamukla temizliyorum :)
10 gün bitti canım. ben biraz fazla pimpirikliyimValla ne bulduysam yaptim bugun. Yuzum parladi tekrardan.. tabi gecmedi o buz yaniklari.. sonra gunes kremi ve gozalti kapaticisi bile surdum cok bastirmadan :) kendimi daha iyi hissettim bi kac saat de olsa.. suan gene arnica kreme devam :) sen kac gunluktun canim.? P pina colada
senin de yüzün çok parlıyor mu şu an? ilk günler temizlememe rağmen yüzüm acayip yağlanıyordu. son 2-3 gündür normale döndüm.Valla ne bulduysam yaptim bugun. Yuzum parladi tekrardan.. tabi gecmedi o buz yaniklari.. sonra gunes kremi ve gozalti kapaticisi bile surdum cok bastirmadan :) kendimi daha iyi hissettim bi kac saat de olsa.. suan gene arnica kreme devam :) sen kac gunluktun canim.? P pina colada
Evet aynen cok yagli cildim.. normalde kupkurudur.. arnica mi yapti bilemedim. Herkes siyah nokta cikiyo diye sikayet edince ben de peeling yapiyim da gozenekler dolmasin dedim napiyimsenin de yüzün çok parlıyor mu şu an? ilk günler temizlememe rağmen yüzüm acayip yağlanıyordu. son 2-3 gündür normale döndüm.
benim de cildim çok kurudur. hiçbirşey sürmememe rağmen benim de cildim çok yağlıydı. parıl parıldım :) herkeste oluyor demek ki.Evet aynen cok yagli cildim.. normalde kupkurudur.. arnica mi yapti bilemedim. Herkes siyah nokta cikiyo diye sikayet edince ben de peeling yapiyim da gozenekler dolmasin dedim napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?