Ameliyat sonrası çevrenin tepkisi?

280415

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
277
20
118
arkadaşlar ameliyat olmak istiyorum ancak sonrasında karşılacağım tepkiden çok korkuyorum. Özellikle işyerimde. Ne biliyim arkamdan konuşacaklar, tip tip yüzüme bakacaklar vs

Ameliyat olan arkadaşlar bu tip tepkilerle karşılaştınız mı? Bu fobimi yenmem için ne yapmam gerekir? Yıllardır sırf bu korkudan ötürü ameliyatı erteliyorum :(

Hayatı başkaları ne der ne düşünür diye yaşamak çok yanlış.
İyide yaşasan kötüde yaşasan illaki bir şey diyenler çıkacak insanlar hep konuşur.
Keni hayatını başkalarına endeksleme ve ne yapmak istiyorsan yap çünkü senin umursadığın çoğu insan seni emin ol ki düşünmüyor bile.

arkadaşlar ameliyat olmak istiyorum ancak sonrasında karşılacağım tepkiden çok korkuyorum. Özellikle işyerimde. Ne biliyim arkamdan konuşacaklar, tip tip yüzüme bakacaklar vs

Ameliyat olan arkadaşlar bu tip tepkilerle karşılaştınız mı? Bu fobimi yenmem için ne yapmam gerekir? Yıllardır sırf bu korkudan ötürü ameliyatı erteliyorum :KK43:
bende bu düşünceden dolayı hep ameliyat olmaktan çekindim ki hala çekiniyorum :( ama artık olacam kim ne düşünürse düşünsün :)

Darısı benim başıma inş ne diyeyim Eabbim o cesareti bana da versin.
daha bende ameliyat olamadım roaccuatane kullandığım için bir süre beklemem gerekiyor ama artık etrafa göre hareket etmemeliyiz onlar bir süre der der dururlar :) güzel burnumuz olsunda bana yeter diye düşünüyorum benim korktuğum burnumu kendim beğenmemem inşallah böyle bir durum olmaz.

daha bende ameliyat olamadım roaccuatane kullandığım için bir süre beklemem gerekiyor ama artık etrafa göre hareket etmemeliyiz onlar bir süre der der dururlar :) güzel burnumuz olsunda bana yeter diye düşünüyorum benim korktuğum burnumu kendim beğenmemem inşallah böyle bir durum olmaz.
Haklısın işin bir de o boyutu var. Allah korusun.

Başkaları her durumda konuşurlar zaten estetik olmasanız konuşacakları varsa yine başka bi şey bulur konuşurlar.
Hiç düşünmeyin ne derler ne olur diye kendi keyfinize bakın
:KK36:

Back
X