Ameliyat sonrası çıkıntı foto koydum

debur1503

elysium
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
82
15
88
Merhaba kızlar 20 mayısta ameliyat oldum hafif kemerim vardı törpülendi ve burnumun ucu biraz kçültülmüştü top gbiydi neyse ama görüyosunuz kemer yine var sağ tarafta daha belirgin elime geliyor sizce bu düzelir mi?? Deneyiminiz fikriniz var mı?doktorum bana masaj önermiyorum sana demişti geçen gün çıkıntı yanlara doğru da var eskiden de vardı ve geniş gösteriyodu böyle kalma ihtimali var mı sizce

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 486
Son düzenleme:
Foto koydum demişim unutmuşum işten hemen koyuyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 429
Kızlar hiç mi fikriniz deneyiminiz yok bu konuyla ilgili doktoruma sorsam geçer iner diyecek ama çok sert kemik sanki kıkırdak fln olmaz orada heralde bilemedim

dr danışmanız daha sağlıklı ama rahatsız edecek derecede birşey yok ki güzel burnunuz var. Küçücük bir kemerden ne zarar gelir ama sonuçta yaptırmışsınız olmamalı herhalde. DR danışın en güzeli ama dr,ler dede bahaneler bitmez

dr danışmanız daha sağlıklı ama rahatsız edecek derecede birşey yok ki güzel burnunuz var. Küçücük bir kemerden ne zarar gelir ama sonuçta yaptırmışsınız olmamalı herhalde. DR danışın en güzeli ama dr,ler dede bahaneler bitmez
Aynen canım gerçi ameliyat olalı 10 gün oldu belki geçer diyeceğim ama kemik gibi sert ödem ya da kıkırdak şişmesi olduğunu sanmıyorum doktora sorsam dediğin gibi bahane üretecek ki güveniyorum da doktoruma daha belirgindi ameliyat öncesi törpüledim demişti acaba eski haline döner mi yine oluşur mu endişesi işte :(( başka fikri olan varsa kızlar çok sevinirim

:KK48::KK48::KK48:
Merhaba kızlar 20 mayısta ameliyat oldum hafif kemerim vardı törpülendi ve burnumun ucu biraz kçültülmüştü top gbiydi neyse ama görüyosunuz kemer yine var sağ tarafta daha belirgin elime geliyor sizce bu düzelir mi?? Deneyiminiz fikriniz var mı?doktorum bana masaj önermiyorum sana demişti geçen gün çıkıntı yanlara doğru da var eskiden de vardı ve geniş gösteriyodu böyle kalma ihtimali var mı sizce
Çok çıkıntılı durmuyor burnun küçük ve güzel şekli. Çok rahatsızlık duyuyorsan doktoruna konuş bilgisi olmuş olsun. İleride belirginleşirse neden söylemedin demesin. Bu arada maşallah ne güzel bantlar da çıkmış benim burnumun üstünde halen bantlar duruyor :KK48: çıkınca inşallah ağlayarak gelmem foruma :olamaz:

:KK48::KK48::KK48:
Çok çıkıntılı durmuyor burnun küçük ve güzel şekli. Çok rahatsızlık duyuyorsan doktoruna konuş bilgisi olmuş olsun. İleride belirginleşirse neden söylemedin demesin. Bu arada maşallah ne güzel bantlar da çıkmış benim burnumun üstünde halen bantlar duruyor :KK48: çıkınca inşallah ağlayarak gelmem foruma :olamaz:
Teşekkür ederim kuzucum ayy allah korusun bu arada içine sine sine gelirsin inşallah buraya :)) evt bu haftaiçi bir arayacağım şekli ucu tam istediğim gibi de işte o çıkıntı kurcalıyor kafamı bakalım sorayımda bir

Teşekkür ederim kuzucum ayy allah korusun bu arada içine sine sine gelirsin inşallah buraya :)) evt bu haftaiçi bir arayacağım şekli ucu tam istediğim gibi de işte o çıkıntı kurcalıyor kafamı bakalım sorayımda bir
Bize de haber et ne söyleyecek doktor ama eminim düzelir belli bir süre sonra

Bize de haber et ne söyleyecek doktor ama eminim düzelir belli bir süre sonra
İnşallah tatlım ya dokunmamaya çalışıyorum elim gidiyo sürekli hafif hafif masaj yapayım diyorum ama doktorum masaja ihtiyacın yok demişti en iyisi hiç dokunmamak bakalım ne diyecek mutlaka haber vereceğim inşallah düzelir :(

İnşallah tatlım ya dokunmamaya çalışıyorum elim gidiyo sürekli hafif hafif masaj yapayım diyorum ama doktorum masaja ihtiyacın yok demişti en iyisi hiç dokunmamak bakalım ne diyecek mutlaka haber vereceğim inşallah düzelir :KK43:
Dokunma diyorsa dokunma Can'ım vardır bir bildiği doktorunun elleme elletme iyi korumamız lazım benim 14. Günüm bilerek hiç dokunmadım uykudan uyandım bir gece elim değdi ellerimi saklayarak uyuma çabası sarf ediyorum uyuyamıyorum üste :KK43: benim doktorum da masaj önermedi inşallah önermez Nasıl dokunurum bilemiyorum .

Dokunma diyorsa dokunma Can'ım vardır bir bildiği doktorunun elleme elletme iyi korumamız lazım benim 14. Günüm bilerek hiç dokunmadım uykudan uyandım bir gece elim değdi ellerimi saklayarak uyuma çabası sarf ediyorum uyuyamıyorum üste :KK43: benim doktorum da masaj önermedi inşallah önermez Nasıl dokunurum bilemiyorum .
Aynen canım tutuyorum ben de kendimi ztn yüksek ve biraz sert yastıkta yan yatmak çok sorun olmuyor yumuşak yastıkta yüz gömülüyor ben iki yastık üstüste uyuyorum biraz da sert yan dönsem de sorun olmadı hiç

Aynen canım tutuyorum ben de kendimi ztn yüksek ve biraz sert yastıkta yan yatmak çok sorun olmuyor yumuşak yastıkta yüz gömülüyor ben iki yastık üstüste uyuyorum biraz da sert yan dönsem de sorun olmadı hiç
Ben de 3 büyük ile yastık yükseklik veriyorum bir yastık bel kısmı boşluğuma bir tane de boynuma destek küçük yastık :halay: yan dönenmek için yatağım yerine kanepe de yatıp yere düşmemek için boşta kalan kısma sandalye koyuyorum Şaş kaza dönersem yüz üstü yere yapışmayayım :halay: zaten çokta uyuduğum söylenemez bu hafta kontrole gidince soracağım Yatış pozisyonum değişebilir mi diye. Senin burun içinde acı var mı benim temizlerken biraz sızı mı desem acı mı desem değişik bir his oluşuyor

Canım kuzenim nasıl da rahatlatır beni :KK19: konuşmamızın ss ını koyuyorum :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 115
Burnumda kemiğin olduğu yerdeki çıkıntılar yavaş yavaş düzelmeye başladı kızlar inşallah daha da düzelir düzgünleşir hepimizin dilediği yüzüne uyan minik burunlara kavuşmamız dileğiyle :KK200:

bence cok findik bi burun olmus cok begendim :) cikintida cok belli olmuyor ki
Canım teşekkür ederim evt profilden belli olmuyo tam üstünde deil yandan çıkıntı yapmıştı burnumun o kemik yanlarını elleyince tümsekti ama şmdi iniyor onlar da inşallah daha da düzelir

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 116
Gecti mi o cikinti benim de 15. Gunum aynisi biraz daha ustte hatta benim de cikintim var

Back
X