Ameliyat sonrası çıkıntı

milayk12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
4
1
1
28
Herkese merhaba ben ameliyat sonrası 12. günümdeyim. Ameliyattan sonra atel takılmadan doktorum fotoğrafımı çekmişti ve bana gösterdi fakat şuanki şekliyle alakası bile yok. Burun sırtında kemik gibi bir şey var ödem olsa yumuşak olur değil mi?

Son düzenleme:

Evet sanki bi çıkıntı var gibi ama ödemdir diye düşünüyorum ben. Ameliyat sonrası fotoğrafında böyle birşey yoksa ödem olma olasılığı çok yüksek. Her ne kadar ben bunu başaramasam da üzmeyin kendinizi. Benim de doktorum ameliyat sonrası fotoğrafımı her açıdan çekmiş, gönderdi bana orda burnum çizim gibi muazzam görünüyor ama şuan atelin altında ne olduğu belirsiz bir burun var; büyük, ucu havada, delikler eşit değil. Yani iyileştirken bu burun bize fena oyun oynuyo :)

Ameliyat sonrası resimde burun sırtı dümdüz ama ucu çok kalkık. Şuan ucu istediğim boyuta indi. Acaba kalkıklığı indiği için burun sırtı değişir mi çok stresliyim. Teşekkür ederim cevabınız için :) umarım sizin de istediğiniz gibi olur

Burnunuz ameliyatlı bi Burun gibi durmuyor :) ön profilde dikkatimi çeken orta hat kemikleri yanlara doğru açık kalmış ama yan profilde ki bariz ödem

Burnunuz ameliyatlı bi Burun gibi durmuyor :) ön profilde dikkatimi çeken orta hat kemikleri yanlara doğru açık kalmış ama yan profilde ki bariz ödem

Ön profilde açık kalmış gibi duran kısımlar zaman zaman artıp azalıyor o yüzden bana şiş gibi geldi. Ameliyatlı gibi durmuyor derken neyi kastettiniz acaba şişler indiğinde normalleşir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…