AMELİYAT SONRASI DOLGU?

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. 1 yılımı doldurduktan sonra kavisi dolguyla doldurmayı düşünüyorum. Oldukça azaldı kavisim ama ben dümdüz olsun istiyorum. Bir de yaptıran varsa önden genişletti mi burnunu onu da yazarsa çok sevinirim.

Sizin ne kadar oldu? Gittikçe düzleşiyor mu ya ben de hafif kavis için hatta biraz da tümsek yaptıracağım çok mutsuzum. Bana özelden resim atar mısınız?

Sizin ne kadar oldu? Gittikçe düzleşiyor mu ya ben de hafif kavis için hatta biraz da tümsek yaptıracağım çok mutsuzum. Bana özelden resim atar mısınız?
Şubatta oldum ben. Burun ucu indikçe biraz daha düz görünüyor sanırım yandan. Ama tekrar kemer görünümü istemezdim ben açıkçası. Önden kemerli burnum daha iyi görünüyor olabilirdi ama yandan şimdiki halini tercih ederim

Anlıyorum umarım daha da düz olur benim de. Ben isterim ya kusurlar insana karakter katıyormuş bence. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama ben özlüyorum o halini. Zaten çok aşırı kötü değilse bence ameliyat gereksiz oluyor. Sizin aylar geçtikçe şekli değişti mi? Kavis gözle görülür azaldı mı?

Bende açıkçası özellikle ilk zamanlar o değiştirmek için çırpındığım halinden daha kötü olduğunu düşünüyordum. Ki çevrem ve doktorum hafif kemerli olduğunu söylemişti ama bana dağ gibi geliyordu. Sevmiyordum yani ama yaptırdıktan sonra mumla aramıştım ilk halini. Hatta burda çok umutsuz konular açmıştım falan. Şimdi daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Sizin de yeniyse en az 6-7 ay bekleyin kendinizi üzmeyin. Revizyon olsam da olmasam da şu an için mutsuz değilim burnumdan. Sadece kavisi düzeltmek istiyorum bir an önce.

Evet yeni sayılır aslında ama bilemiyorum bu pişmanlığım geçer mi, azalır mı? Çok yakışıyormuş bana o burun. Hafif kemer. Zamanı geri almayı çok isterdim ama ne yazık ki yaptım bir hata. Dönüşü olmayan bu yola girdim bir kere. Umarım ben de sizin gibi daha mutlu olabilirim zira bu şekilde hayat benim için çok zor bir hal almaya başladı. Başka bir şey düşünemiyorum. Kemer de bence özel bir şey çok büyük olmadığı sürece. Önden görüntüyü çok olumsuz etkilemediği sürece dokunulmamalıymış. Neyse artık bilmiyorum ama kavis nasıl sizde çok mu?

Hayır çok değil bende. Bir tarafta neredeyse hiç yok ama diğer profilden daha kavisli

Aynı benim de öyle peki başka şikayetiniz var mı?
Yani çok anlattığım gibi yapmadı doktor açıkçası. Şu an eskisi kadar memnun olmadığım bir durum olmasa da burun ucum daha köşeli olsun istemiştim, öyle değil. Ve eski burnum gerçekten incecikti. Yine baya azaldı kalın görüntü de ama tabii eskisi gibi değil.

Önden kesinlikle ben de eskisini daha fazla seviyordum. Yandan da öyle tabi. Size de geçmiş olsun

Önden kesinlikle ben de eskisini daha fazla seviyordum. Yandan da öyle tabi. Size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim. İlk dönemler neredeyse depresyondaydım. Mutsuzluktan günün çoğunu uyuyarak geçiriyordum. Derslerime odaklanamıyordum. İnanın zaman çok önemli. Gözün alışması hiç kolay değil. Zamana ihtiyacınız var, sabredin lütfen sizde

Benim de öyle psikolojik olarak dipleri yaşıyorum. Çok yıprandım. Sabretmeye çalışsam da aklımdan çıkaramıyorum.

Ben bu aşırı kavislendirilmiş burun sorunu yaşayanlara birşey sorabilir miyim? Siz ameliyattan önce doktorunuzdan kavis istediniz mi, istemediniz mi? Ben hafif kavisli burunları seviyorum ve şimdilik böyle planladık ama aşırıya kaçarsa diye endişeleniyorum. Benim istediğim burun sırtını indirmeden verilen kavislerdrn. Yani burun sırtı oyulmadan/çukurlaşmadan yapılan o kavislerden istiyorum. Doktorum genelde bu tarz burunlar yapıyor ama ya "kavisli istiyorum" demem biraz aşırıya kaçmasına sebep olursa? Bana tavsiyeniz ne olur.

Ben hiçbir şekilde kavis istemedim dümdüz olsun dedim. Çok ufak bir kavis var. Hani böyle oyuk değil çok şükür ama. Zaten dr ların bir tarzı oluyor bence genellikle onun dışına çıkılmıyor

Ben hiçbir şekilde kavis istemedim dümdüz olsun dedim. Çok ufak bir kavis var. Hani böyle oyuk değil çok şükür ama. Zaten dr ların bir tarzı oluyor bence genellikle onun dışına çıkılmıyor
Bazen burun sırtı düz bırakıldığı halde ucu kaldırılıncada kavis görüntüsü oluşabiliyor. Bir de üzerine kavis istiyorum diyince pişman olmaktan korktum açıkcası. Çok endişeliyim istediğim burnu anlatamamak tam tarif edememek stresi yaşıyorum. En iyisi kavis konusunu hiç karıştırmayım ben değil mi? Ne istemediğimi daha net ifade etmeye çalışmalıyım belkide. Teşekkürler bu arada sizede geçmiş olsun

Dr unuzun yaptığı burunlar kavisli değilse zaten kavisi abartmaz bence. Ama kavisin fazla olması sizi düz olmasından daha fazla üzecekse bence kavisi karıştırmayın

7.ayımda kemeri yok etmek için dolgı yaptırdım. Daha mı kalın oldu bilmem ama eski haline göre daha iyi durduğu kesin

Dr unuzun yaptığı burunlar kavisli değilse zaten kavisi abartmaz bence. Ama kavisin fazla olması sizi düz olmasından daha fazla üzecekse bence kavisi karıştırmayın
Burnu oymuyor, burun sırtını mümkün olduğunca yüksek bırakıyor ama ben yinede birkaç örnek fotoğrafla gitsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…