çok geçmiş olsun.hangi doktora ameliyat oldunuz? baya şişlik morluk var ama düzelir.biraz sabır
canım öncelikle geçmiş olsun ameliyat sonrasında burun ucunda şişlik oluyomuş zaten en az bir ay geçtikten sonra şekli belirginleşir hem daha görmeden neden ağlıyosun anlamadım şuan hiçbişeybelli değil daha umarım alçın çıktığında içine siner... :)
çok teşekkür ederim işte o aradaki mesafe beni çok gerdi ağla ağla öldüm bana benzemiyo hiç böyle de kalırsa çok pişman olcam ben
arkadaşlar ben ameliyat olalı 4 gün oluyo burnumun ucu bildiğiniz top gibi ve dudakla burun arası mesafe bana baya uzunmuş gibi geliyo hatta bence uzun üst dudağımda böyle ölü gibi oynamadan duruyoşişliklerim çok var morluklarımın rengi açılmaya başladı henüz bi kremde kullanmadım ama yarın kayısı çekirdeği yağı alıcam.ben ameliyat sonrası için çok bilgilendirilmedim doktorum tarafından ondan baya morallerim bozukdu 3 gündür evde ağlıyorum.şimdilik sadece tamponum çıktı,atelim salı günü alıncak.sizce o ara iner mi? burnumun ucu kocaman top yüzüme kocaman gözüküyo o da düzelir değil mi?
arkadaşlar ben ameliyat olalı 4 gün oluyo burnumun ucu bildiğiniz top gibi ve dudakla burun arası mesafe bana baya uzunmuş gibi geliyo hatta bence uzun üst dudağımda böyle ölü gibi oynamadan duruyoşişliklerim çok var morluklarımın rengi açılmaya başladı henüz bi kremde kullanmadım ama yarın kayısı çekirdeği yağı alıcam.ben ameliyat sonrası için çok bilgilendirilmedim doktorum tarafından ondan baya morallerim bozukdu 3 gündür evde ağlıyorum.şimdilik sadece tamponum çıktı,atelim salı günü alıncak.sizce o ara iner mi? burnumun ucu kocaman top yüzüme kocaman gözüküyo o da düzelir değil mi?
canımm eski burun fotolarına bakabilirmiyim acaba??burnunun ucunun yapısı nasıldı önceden?
tatlım bunlar eski burnumun fotoları
kız eski burnunda kötü değilmiş :)))şmdi böyle çok havada duruyo kaybolucak zmnla tüm şişler.moralini hç bozma sabırlı ol biraz:)
ondan moralim bozuk zateneskisi güzeldi bi tek kemer vardı işte :/ neyse inşallah iner domuz burnu gibi kalmaz
Merhabalar ben de 2 ay once ameliyat oldum. Daha yeni yeni burnum oturmaya basladi. Ama hala tam oturmadi. Ama beni en cok rahatsiz eden burnumla ust dudagim arasindaki mesafe cok uzun geliyo. O duzelicek mi? Ne kadar sure sonra o mesafe kisalip eski halini alir? Cok moralimi bozuyo bu mesafe( ayni seyi yasayan var mi??
Merhabalar ben de 2 ay once ameliyat oldum. Daha yeni yeni burnum oturmaya basladi. Ama hala tam oturmadi. Ama beni en cok rahatsiz eden burnumla ust dudagim arasindaki mesafe cok uzun geliyo. O duzelicek mi? Ne kadar sure sonra o mesafe kisalip eski halini alir? Cok moralimi bozuyo bu mesafe( ayni seyi yasayan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?