Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bi sorun bakalim ne diyecekBen sordugumda cevabi mutlaka paylasirim seninlede. Sol burun yanina katman sekinde yapisik pembe bi et parcasi. Sanki uzerine yapistirilmis gibi benimkisi ve evet nefesi etkiliyor benimde soldan nefes alirken
Merhaba burun deliklerine baktım ama benimki ile kıyaslamadım bile. Benimkilere göre cok düzgün seninkiler. Benim o kadar ufak değil aşağı yukarı durumu biri dar biri yuvarlak durumu var. Herkes zamana bırak dediği için beklemedeyim ancak seninki çok normal geldi üzülme benceArkadaslar bugun 10. Gunum bandi desirditi biraz yukardan bantladi bi ne gorim burun deliklerim esit degilll bi fotoma bakim deneyimlerinizi paylasin depresyona girdim aglamaktan helak oldum inanin
Ilk gordugum o ani bir daha yasamak istemiyorum bile birazda olsa duzelme oldumu hic zamanla senin burnun da arkadasim bunlari duymaya ihtiyacim varMerhaba burun deliklerine baktım ama benimki ile kıyaslamadım bile. Benimkilere göre cok düzgün seninkiler. Benim o kadar ufak değil aşağı yukarı durumu biri dar biri yuvarlak durumu var. Herkes zamana bırak dediği için beklemedeyim ancak seninki çok normal geldi üzülme bence
Toparlanma var ama 3 hafta düzelme için erken bi süre sanırım. Sanırım alışıyorsun çünkü bende ilk gördüğüm hafta şok etkisi yaşadım her saniye burnuma baktım her gün resim çektim ama şu an bu durum her gün olmuyorIlk gordugum o ani bir daha yasamak istemiyorum bile birazda olsa duzelme oldumu hic zamanla senin burnun da arkadasim bunlari duymaya ihtiyacim var