ameliyat sonrasi esit olmayan delikler

Deneyimli arkadaslaera bir sey daha sormak istiyorum sol burun deligimde ete yapisik slikon gbi sislik var doktor bunu bicak kesihi attiginiz yerde oluyor gecici dedi ama 3. Haftadayim. Bu konuda bilgisi olan varmi?

E="ylzuhc, post: 37635530, member: 379521"]Deneyimli arkadaslaera bir sey daha sormak istiyorum sol burun deligimde ete yapisik slikon gbi sislik var doktor bunu bicak kesihi attiginiz yerde oluyor gecici dedi ama 3. Haftadayim. Bu konuda bilgisi olan varmi?[/QUOTE]
Benim de sol tarafta ayni sorun var ve malesef gecmedi, nefes almami zorlastiran sey de o zaten...

Ben sordugumda cevabi mutlaka paylasirim seninlede. Sol burun yanina katman sekinde yapisik pembe bi et parcasi. Sanki uzerine yapistirilmis gibi benimkisi ve evet nefesi etkiliyor benimde soldan nefes alirken

Ben sordugumda cevabi mutlaka paylasirim seninlede. Sol burun yanina katman sekinde yapisik pembe bi et parcasi. Sanki uzerine yapistirilmis gibi benimkisi ve evet nefesi etkiliyor benimde soldan nefes alirken
Tamam bi sorun bakalim ne diyecek

Arkadaslar bugun 10. Gunum bandi desirditi biraz yukardan bantladi bi ne gorim burun deliklerim esit degilll bi fotoma bakim deneyimlerinizi paylasin depresyona girdim aglamaktan helak oldum inanin

Arkadaslar bugun 10. Gunum bandi desirditi biraz yukardan bantladi bi ne gorim burun deliklerim esit degilll bi fotoma bakim deneyimlerinizi paylasin depresyona girdim aglamaktan helak oldum inanin
Merhaba burun deliklerine baktım ama benimki ile kıyaslamadım bile. Benimkilere göre cok düzgün seninkiler. Benim o kadar ufak değil aşağı yukarı durumu biri dar biri yuvarlak durumu var. Herkes zamana bırak dediği için beklemedeyim ancak seninki çok normal geldi üzülme bence

Merhaba burun deliklerine baktım ama benimki ile kıyaslamadım bile. Benimkilere göre cok düzgün seninkiler. Benim o kadar ufak değil aşağı yukarı durumu biri dar biri yuvarlak durumu var. Herkes zamana bırak dediği için beklemedeyim ancak seninki çok normal geldi üzülme bence
Ilk gordugum o ani bir daha yasamak istemiyorum bile birazda olsa duzelme oldumu hic zamanla senin burnun da arkadasim bunlari duymaya ihtiyacim var

Ilk gordugum o ani bir daha yasamak istemiyorum bile birazda olsa duzelme oldumu hic zamanla senin burnun da arkadasim bunlari duymaya ihtiyacim var
Toparlanma var ama 3 hafta düzelme için erken bi süre sanırım. Sanırım alışıyorsun çünkü bende ilk gördüğüm hafta şok etkisi yaşadım her saniye burnuma baktım her gün resim çektim ama şu an bu durum her gün olmuyor

Bugun ameliyatmin 12. Gunu ve burnuma onden bakıldığında kivrimsiz goruyor acaba sislikten mi gecer mi

20141109_175220.webp

Merhaba iyi günler yıllar sonra yazınızı okudum, bende burum estetiği ameliyatı oldum aynı dizim gibi burun deliklerim, düzeldi mi iyileştiniz mi acaba?

Elif hanim ben de cok benzer bir sorun yasiyorum. Cok zor zamanlar benim icin. Rica etsem durumuz ve iyilesme sureciniz hakkinda bilgi verebilir misiniz? Burun delikleriniz esitlendi mi acaba?

Nesli hanim sizin burun delikleriniz eşitlendi mi acaba? Ben de benzer bir durumdayım 😔

Back
X