ben de numaralı lens kullanıyorum ameliyattan sonra yaklaşık 10 gün lens takmama izin vermedi doktor. mikrop kapma olasılığı çok yüksek oluyor. 10 gün dayan ve lens kullanma nasıl olsa evin içinde olacaksın. ben zorluk yaşamıştım tv filan seyredemiyordum her taraf bulanık diye:) gözlük de 3 ay kadar yasak.
Arkadaşlar ben normalde numaralı lens kullanıyorum.5 gün sonra burun ameliyatı olucam o yüzden birkaç gündür lenslerimi çıkardım gözlük kullanıyorum.Ameliyattan sonra ne yapıcam onu bilmiyorum bir süre çünkü gözlük takamayacağım lens takmamın bir mahsuru var mı? acaba benimle aynı sıkıntıda olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.
3 ay mı ??
Ben pc başında çalışıyorum ve lens kullanamıyorum ne yapıcam peki 3 ay boyunca....
Şimdiden cok gecmis olsun canım. İnşallah sen de istediğin burna kavuşursun.kızlar bende yarn ameliyat oluyorum..10 gün lens kullanamicam..kendimce bi ÇÖZÜM buldum:)) ev ortamında gözlüğü takıcam ama gözlüğün kenarındaki metali saçıma tutturup, gözlüğün ayaklarını burnuma değdirmicem..minnacık 2 toka aldım..evde en azından tv seyreder kitap okurum:))
Şimdiden cok gecmis olsun canım. İnşallah sen de istediğin burna kavuşursun.
Benim de 3 numara valla ameliyattan çıkar çıkmaz lenslerime yapıştımCanim sen burun ameliyati oldunmu.bende yarin olacam.uzagi gorememe problemi bende de var.hatta ameliyata lensle girerim eve gelene kadar gozumde kalir diye dusunudum.yazismalara baktimda herkes 10 gun takilmaz yazmis.lens yok gozluk yok hastanede gelene gidene bos bos bakcam desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?