• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Septorinoplasti sonrası tek taraflı akıntı ve tikaniklik

bebitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
62
11
88
30
Merhaba,13. Gun önce ameliyat oldum bi arkadaşımla beraber aynı doktora ameliyat olduk onunki tamamen kemer kaynaklı estetikti ama bana kırıklar olduğunu söyledi zaten tek taraflı nefes alamama problemim vardı dıştan da yamukluk olduğu için estetikde yaptırdım arkadaşım benden bir hafta önce oldu nerdeyse hiç bi şikayeti yok ödem dışında ama benim ameliyatımın zor geçtiğini söyledi doktor sorun olan tarafdan nefes alabiliyorum ama dikişim tam iyileşmedi ve arada akıntı oluyor kurumus kan akıntısı gibi taze kan değil sorun olmayan tarafim yıkama temizleme yapmama rağmen kapalı ve kupkuru daha şimdiden eski burnumu
Özlemeye başladım süreç uzun değecek mi bilmiyorum ve sigara da kullanıyorum tamponlar çıkana kadar içmedim 1 hafta ama sonra başladım 10 tane ye yakın içiyorum böyle sorunlar yaşayan oldu mu bunlar bi sorun mu yoksa süreç normal mi yorumlarsanız sevinirim

Back