Ameliyat sonrası gözlük ve lens kullanımı!!!

hlykse

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
27
2
611
İstanbul
Arkadaşlar ben normalde numaralı lens kullanıyorum.5 gün sonra burun ameliyatı olucam o yüzden birkaç gündür lenslerimi çıkardım gözlük kullanıyorum.Ameliyattan sonra ne yapıcam onu bilmiyorum bir süre çünkü gözlük takamayacağım lens takmamın bir mahsuru var mı? acaba benimle aynı sıkıntıda olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.

Gözlük takmak ilk zamanlar yasak olduğunu biliyorum çünkü burun sırtında ağırlık yapar... ama lens demi yasak ? ? :S

ben de numaralı lens kullanıyorum ameliyattan sonra yaklaşık 10 gün lens takmama izin vermedi doktor. mikrop kapma olasılığı çok yüksek oluyor. 10 gün dayan ve lens kullanma nasıl olsa evin içinde olacaksın. ben zorluk yaşamıştım tv filan seyredemiyordum her taraf bulanık diye:) gözlük de 3 ay kadar yasak.

Evet bu konuda bende çok tedirginim her ne kadar bi 20 güne kadar birşey olmuyor densede bilmiyorum kararsızım :(

ben de numaralı lens kullanıyorum ameliyattan sonra yaklaşık 10 gün lens takmama izin vermedi doktor. mikrop kapma olasılığı çok yüksek oluyor. 10 gün dayan ve lens kullanma nasıl olsa evin içinde olacaksın. ben zorluk yaşamıştım tv filan seyredemiyordum her taraf bulanık diye:) gözlük de 3 ay kadar yasak.

3 ay mı ??
Ben pc başında çalışıyorum ve lens kullanamıyorum ne yapıcam peki 3 ay boyunca :( ....

Arkadaşlar ben normalde numaralı lens kullanıyorum.5 gün sonra burun ameliyatı olucam o yüzden birkaç gündür lenslerimi çıkardım gözlük kullanıyorum.Ameliyattan sonra ne yapıcam onu bilmiyorum bir süre çünkü gözlük takamayacağım lens takmamın bir mahsuru var mı? acaba benimle aynı sıkıntıda olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.

bende numaralı lens kullanıyorum.göz numaranızı bilmiyorum ama ben 10 gün sonra filan takmıştım zaten evde geçiyor yani vakit ben sıkıntı yaşamadım

3 ay mı ??
Ben pc başında çalışıyorum ve lens kullanamıyorum ne yapıcam peki 3 ay boyunca :( ....

bu süre zarfında gözlük takarsan burnun çökebilir çünkü kemiklerin kaynaması en az 3 ayı buluyor ve oraya gözlükle baskı uygulanırsa burnun çökme ihtimali var.. lensi birkaç gün takınca alışmaya başlarsın hatta alışınca bi daha gözlüğe tövbe edersin öyle diyeyim :))

10 gün mü lens kullanamıycam offfff bu hiç iyi olmadı işte gerçi evin içinde olucam ama yine de zorlanıcam etrafı bulanık görmek çok kötü :((((

ameliyattan sonra 5 gün lens kullanmadım gözlerim çıplak bakamaya alışık olmadığından zorlandım biraz gözlüğe henüz geçemedim çünkü geçen ay bir iki saat taktım burnumda iz yaptı çıkardım lense devam:)

ben de 7sinde olcam ameliyatı ama 2. günden sonra lensimi takarım diye düşünüyordum doktor mikrop kapar falan da demedi evin için 6 numara gözle ancak sap gibi oturulur yani kesin takılacak o lensler bi film dizi kitap oyalancak bişey lazım çünkü

kızlar bende yarn ameliyat oluyorum..10 gün lens kullanamicam..kendimce bi ÇÖZÜM buldum:)) ev ortamında gözlüğü takıcam ama gözlüğün kenarındaki metali saçıma tutturup, gözlüğün ayaklarını burnuma değdirmicem..minnacık 2 toka aldım..evde en azından tv seyreder kitap okurum:))

kızlar bende yarn ameliyat oluyorum..10 gün lens kullanamicam..kendimce bi ÇÖZÜM buldum:)) ev ortamında gözlüğü takıcam ama gözlüğün kenarındaki metali saçıma tutturup, gözlüğün ayaklarını burnuma değdirmicem..minnacık 2 toka aldım..evde en azından tv seyreder kitap okurum:))
Şimdiden cok gecmis olsun canım. İnşallah sen de istediğin burna kavuşursun.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama :))) neden 10 gün lens kullanılmıyor bilgisi olan var mı? Benim doktorum 6 ay gözlük yasak ama ameliyattan hemen sonra lens kullanmaya başlayabilirsin dedi. 10 gün takılmamasının sebebi nedir ki?

Canim sen burun ameliyati oldunmu.bende yarin olacam.uzagi gorememe problemi bende de var.hatta ameliyata lensle girerim eve gelene kadar gozumde kalir diye dusunudum.yazismalara baktimda herkes 10 gun takilmaz yazmis.lens yok gozluk yok hastanede gelene gidene bos bos bakcam desene

Canim sen burun ameliyati oldunmu.bende yarin olacam.uzagi gorememe problemi bende de var.hatta ameliyata lensle girerim eve gelene kadar gozumde kalir diye dusunudum.yazismalara baktimda herkes 10 gun takilmaz yazmis.lens yok gozluk yok hastanede gelene gidene bos bos bakcam desene
Benim de 3 numara valla ameliyattan çıkar çıkmaz lenslerime yapıştım :D 2. Günden sonra tamamen kullanmaya devam ettim bi sıkıntı olmadı bu kadar takmayin kızlar sakınılan göze çöp batar

Back
X