ameliyat sonrası için önerileriniz varmı

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
burnumda kırıklık ve et büyümesi var korktugum için 2 yıldır kacıyordum ameliyattan. persembe günü olacagım. dikkat etmem gereken şeyler nedir. önerileriniz varmı. hastaneye şunu yanına mutlaka götür dediğiniz yada evde şunu kesinlikle yap dediğiniz tavsiyelerinizi merak ediyorum. evde de buz koymaya gerek varmı hastaneye yarımmsaatte bir konacakmış sanırım. evde cok agrı sızı oluyormu. yada şu ilacı şu kremi mutlaka kullan dddiğiniz bir öneri var mı

şişliklerin çok olursa evdede buz koyarsın. ağrı sızı olmuyor benim bazen oluyodu verdikleri ağrı kesici çok iyi hemen geçiriyor ağrı sızı konusunda korkma. şişlikler için arnica jel tavsiye ediyolar ben kullandım valla yararını gördümmü bilmiyorum.

şişliklerin çok olursa evdede buz koyarsın. ağrı sızı olmuyor benim bazen oluyodu verdikleri ağrı kesici çok iyi hemen geçiriyor ağrı sızı konusunda korkma. şişlikler için arnica jel tavsiye ediyolar ben kullandım valla yararını gördümmü bilmiyorum.
tesekkürler agrı kesici ne vermişlerdi size

Merhaba,
Ben ameliyat olalı 20 gün oldu. Ameliyata girmeden öncesinde çok korkuyordum, özellikle de tamponlardan ama ameliayat sonrası 2 günüm narkozun ve ağrı kesicilerin etkisiyle çok güzel geçti. 2. gün eve çıktığımda da fazla bir ağrım olmadı. Ara ara burnuma top çarpmışçasına ağrıdığı oluyordu bir de yüzümde şişme ve morluklar oldu ama 1 hafta içerisinde geçti. Özellikle tamponlar çıkarken çok acıyacağanı düşünmüştüm fakat anlık bir acı oldu ve geçti. Tabiki kişiden kişiye de değişebiliyormuş ama içiniz rahat olsun :)

Merhaba,
Ben ameliyat olalı 20 gün oldu. Ameliyata girmeden öncesinde çok korkuyordum, özellikle de tamponlardan ama ameliayat sonrası 2 günüm narkozun ve ağrı kesicilerin etkisiyle çok güzel geçti. 2. gün eve çıktığımda da fazla bir ağrım olmadı. Ara ara burnuma top çarpmışçasına ağrıdığı oluyordu bir de yüzümde şişme ve morluklar oldu ama 1 hafta içerisinde geçti. Özellikle tamponlar çıkarken çok acıyacağanı düşünmüştüm fakat anlık bir acı oldu ve geçti. Tabiki kişiden kişiye de değişebiliyormuş ama içiniz rahat olsun :)
tesekkürler bende tamponlar içindeyken cok acıycak gibime geliyor. bide evde cok agrım sızım olursa diyede korkuyorum. 2 günüm kaldı ama cok korkuyorum hala.

tesekkürler bende tamponlar içindeyken cok acıycak gibime geliyor. bide evde cok agrım sızım olursa diyede korkuyorum. 2 günüm kaldı ama cok korkuyorum hala.
Ben tamponlari hissetmemistim bile, zaten doktorunuz agri kesici vericektir eve ciktiginiz zamanda, guzel dusunun guzel olsun her sey simdiden gecmis olsun

Merhaba,
bana tampon koymadılar. agrım olmadı ama şişlik ve morlugum çok var

Alçı çıktıktan sonra hapları kremi deniz suyunu ne kadar daha kullanicaz acaba

Alçı çıktıktan sonra hapları kremi deniz suyunu ne kadar daha kullanicaz acaba

Merhaba alçın çıktımı..benim cuma günü tamponlarım alındı nefes alabilmek harika..sana krem verdi mi dr.bana hiç bişey vermedi.burnum çok şişti o yüzden tekrar bantladı cuma günü gidicem çıkarmaya.ama burnumdan çok memnunum.senin nasıl

Back
X