Oncelikle çiçekli foto eski burnum. Kalpliler şimdiki burnum.
Benim çok kötü ve gerçekten baskalari tarafindan dikkat çeken bir burnum vardı. Şimdi bi cesaretle, bundan daha ne kadar kötü olabilir ki düşüncesiyle ameliyat oldum. İlk zamanlar çok memnundum. Fakat ikinci aydan sonra sanirim odemlerim indikçe burnumda kemik çikintisi oluştu. Çok sert. Ve derim de çok ince olduğu için karşidan bakinca o yuvarlak çikinti çok belli oluyo. Yandan bakinca da resmen kemerli bir gorunum var. Doktorum 6.ayim dolunca bir işlem yapip duzeltecegini soyledi ama gercekten geçer mi ya? Geçmezse de karalar bağlamiycam ama insan emek verdi mi kusursuz olsun istiyor. Boyle sorunlar çikinca uzulmemek elde degil. Ve bi de benim burnum cok zor bir burundu. Baska doktorlar yanasmadi bile. Aslinda dort dortluk bir sonuc beklemiyordum bu yuzden ama sonucta zor burunlarda da mukemmel sonuclar cikabiliyor. Oyle olsun isterdim ama olmadi maalesef. Tek tesellim simdi 6.aydaki doktorun yapacaği işlem. Insallah o kemik ve kemer gecer. Tecrubesi olanlar yazarsa cok mutlu olurum.